fbq
Ulkomaat
17.03.2022 13:54
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: All Over Press
Britney Spears
Mitä ihmettä? Britney Spears katosi Instagramista - tästä on kyse
Ulkomaat
17.03.2022 13:54
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: All Over Press

Fanit ovat hämmästyneet Britney Spearsin, 40, viimeisimmästä tempauksesta. Instagramiin aktiivisesti julkaisevan Britneyn profiili nimittäin katosi kokonaan keskiviikkona (16.3.).

Britney postaili sivulleen usein rohkeita otoksia, joissa hän poseerasi vailla rihman kiertämää. Moni spekuloikin, että Instagram olisi antanut Britneylle porttikiellon arastelemattoman sisällön vuoksi. TMZ:n selvityksen mukaan Instagram ei kuitenkaan poistanut laulajan sivua, vaan tämä on deaktivoinut profiilinsa itse. 

Lue myös: Britney Spearsin rohkeiden alastonkuvien ympärillä kuohuu – näin tähti puolustautui

Britneyn kihlattu Sam Asghari, 28, on ollut tavalliseen tapaan aktiivinen omalla Instagram-sivullaan, eikä ole kommentoinut rakkaansa poistumista sivustolta. 

Britney Spears ja Sam Asghari
Britney ja Sam kihlautuivat viime syksynä oltuaan lähes viisi vuotta yhdessä.

Huolestua tuskin kannattaa, sillä Britney on aiemminkin lähtenyt hetkeksi sosiaalisesta mediasta. Hän piti sometauon viimeksi syksyllä 2021, jolloin hän ilmoitti asiasta Twitterissä.

- Älkää huoliko... Pidän vain pienen tauon sosiaalisesta mediasta juhliakseni kihlautumistani! Palaan pian, hän kirjoitti tuolloin.

Lue myös: Britney Spears uhkaa siskoaan Jamie Lynniä oikeudella – taustalla laulajaa halventava markkinointikampanja

Free Britney -mielenosoitus
Viime marraskuussa Britneyn tukijat kokoontuivat Los Angelesissa oikeustalon ulkopuolelle, kun laulaja vapautui vuosia kestäneestä isänsä holhouksesta.

Britney vapautui marraskuussa isänsä Jamie Spearsin 13-vuotisesta holhoussopimuksesta. Isä vastasi tyttärensä omaisuudesta ja yksityiselämästä vuodesta 2008 aina vuoteen 2021. 

Lue myös: Nyt se on varmaa - Britney Spears vapautui isänsä holhouksesta oikeuden päätöksellä! 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »