fbq
Ulkomaat
13.01.2022 12:41
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: All Over Press, Instagram
Megan Fox
Megan Fox kihlautui! Machine Gun Kelly teetti rakkaalleen erikoisen sormuksen - katso video
Ulkomaat
13.01.2022 12:41
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: All Over Press, Instagram

Näyttelijätähti Megan Fox, 35, ja hänen räppärirakkaansa Machine Gun Kelly, oikealta nimeltään Colson Baker, 33, ovat menneet kihloihin.

Megan vastasi myöntävästi Colsonin kosintaan puertoricolaisen Ritz-Carlton Dorado hotellin edustalla tiistaina (11.1.). Maailman seksikkäimmäksi naiseksikin nimetty kaunotar julkaisi tapahtumasta keskiviikkona koskettavan videon omalla Instagram-tilillään.

Lue myös: Pariskunta muistuttaa jo toisiaan! Megan Fox kuherteli räppäripoikaystävänsä kanssa valmistujaisjuhlissa – katso kuvat yhteensopivista rakastavaisista! 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

 

Videolla Meganin tuleva aviomies polvistuu rakkaansa eteen, jonka jälkeen hämmentynyt näyttelijä laskeutuu puolisonsa tasolle ottamaan sormuksen vastaan. Lopuksi pari antautuu rakkaudentäyteiseen suudelmaan.

Lue myös: Maailman seksikkäimmäksi naiseksi nimitetty Megan Fox keskellä erikoista kolmiodraamaa uuden rakkaansa kanssa

- Heinäkuussa 2020 me istuimme tämän banyanpuun alle. Pyysimme ihmettä, Megan aloittaa videon yhteyteen julkaistun kirjoituksensa.

- Olimme varomattomia sen kivun suhteen, mitä tulisimme kohtaamaan niin kiihkeässä ja lyhyessä ajassa. Tietämättömiä siitä työstä ja uhrauksista, joita suhteemme vaatisi meiltä molemmilta, mutta niin juopuneena rakkaudesta. Ja se karma, Megan kuvailee pariskunnan alkutaipaletta.

Megan ja Colson tapasivat ensimmäisen kerran Midnight in the Switchgrass -elokuvan kuvauksissa vuoden 2020 maaliskuussa. 

Megan kuvailee tekstissään, kuinka puolentoista vuoden aikana he ovat ehtineet kulkea yhdessä läpi helvetin sekä nauraneet toistensa jutuille enemmäin kuin olisivat koskaan voineet kuvitellakaan.

- Niin kuin jokaisessa elämässäni ennen tätä ja jokaisessa elämässä tämän jälkeen, minä sanoin kyllä, Megan päättää ja lisää tekstinsä loppuun erikoisen toteamuksen.

- Ja sen jälkeen joimme toistemme verta.

Megan viittaa lausahduksella oletettavasti Jennifer's body -nimiseen kauhuelokuvaan, jossa hän näytteli vuonna 2009 pääosan.

Poikkeuksellinen sormus

Meganin tuore kihlattu esitteli keskiviikkoiltana omalla Instagram-tilillään sormusta, jonka hän pujotti kosinnan yhteydessä tulevan morsionsa sormeen.

Sormus ei ole ulkonäöltään perinteinen timanttiunelma, vaikka jalokiviä tästä renkaasta löytyykin.

Lue myös: Vapaaottelija Conor McGregor hyökkäsi raivokkaasti räppäri Machine Gun Kellyn kimppuun punaisella matolla - Katso hurjat kuvat!

Colson kertoo suunnitelleensa sormuksen rakkaalleen itse yhdessä brittiläisen korutaiteilijan Stephen Websterin kanssa.

Sormuksessa kimaltelee vihreä smaragdi, joka on Colsonin mukaan Meganin syntymäkivi. Vihreän kiven viereen on aseteltu myös kirkas timantti, joka on puolestaan Colsonin syntymäkivi.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »