fbq
Ulkomaat
24.01.2022 15:30
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press
Arnold Schwarzenegger
Kuin toimintaelokuvasta! Arnold Schwarzenegger jyräsi maasturillaan pikkuisen Toyotan - raju kolari!
Ulkomaat
24.01.2022 15:30
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press

Näyttelijätähti Arnold Schwarzenegger, 74, ajoi viikonloppuna melkoisen kolarin. Onnettomuus tapahtui viime perjantaina Los Angelesin Brentwoodissa. Kalifornian entisenä kuvernöörinäkin tunnettu Arnold ajoi jättimäisellä katumaasturillaan punaista Toyota Priusia päin. 

Poliisi tiedotti, että kolarissa loukkaantui yksi henkilö. Näyttelijän tiedottaja vahvisti, että Arnold oli katumaasturin ratissa muttei kuitenkaan loukkaantunut itse. Poliisi myös tarkensi, ettei onnettomuudessa ollut osallisena alkoholi tai muut päihteet.

Arnold Schwarzenegger
Pelti rytisi West Sunset Boulevardin ja Allenford Avenuen risteyksessä. Onnettomuudessa neljä autoa vahingoittui.

Hullu tapahtumaketju

Arnoldin katumaasturi vyöryi hurjan näköisesti Priusin päälle ja vahingoitti myös kahta muuta autoa. TMZ-lehti kertoo auton kuskina olleen naisen saaneen vammoja päähänsä. Nainen kuskattiin onnettomuuspaikalta sairaalaan, mutta hänellä ei kuitenkaan lehden mukaan ollut vakavia vammoja.

Silminnäkijän mukaan tapahtumaketju oli hullu ja näytti kuin se olisi ollut suoraan toimintaelokuvan kohtauksesta. TMZ:lle kerrotaan myös, että Arnold haluaa henkilökohtaisesti käydä katsomassa onnettomuudessa loukkaantunutta naista ja tarkistaa hänen vointinsa.

Lue myös: Nyt rysähti! Koomikko Maya Rudolph kolaroi Teslansa päin puuta – naapurit auttoivat järkyttynyttä tähteä onnettomuuspaikalla

Arnold Schwarzenegger
Paikallaolleet selvittelivät tapahtumaa näyttelijätähden kanssa.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »