fbq
Kotimaa
07.01.2022 22:05
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press
Maya Rudolph
Nyt rysähti! Koomikko Maya Rudolph kolaroi Teslansa päin puuta – naapurit auttoivat järkyttynyttä tähteä onnettomuuspaikalla
Kotimaa
07.01.2022 22:05
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press

Näyttelijä ja Saturday Night Livesta tuttu koomikko Maya Rudolph, 49, kolaroi autonsa eilen torstaina (7.1.). Maya oli iltapäiväajelulla kotinsa lähellä Los Angelesin Tarzanassa, kun hän rysäytti kalliin ökykaaransa suoraan puuhun.

Mayan Tesla Model X 100D -auton turvatyynyt laukesivat iskun voimasta, ja menopelin keula painui kunnioitettavasti lyttyyn. Toistaiseksi on epäselvää, oliko Mayalla autopilottitoiminto käytössä.

 

Maya Rudolph

Naapuriapu lähellä

Näyttelijä näyttää kuvien perusteella selvinneen ilman vakavia vaurioita, mutta hänen kasvoiltaan paistoi pelko ja järkytys.

Autosta noussut Maya vaikutti säikähtäneeltä, kun lähistöllä olleet naapurit saapuivat auttamaan häntä. Koomikko puhui puhelimessa hieroen hermostuneesti jalkaansa kädellään. Hän myös nosti kätensä sydämensä päälle huojentuneen oloisena.

Mayalle tuotiin vettä ja myös tuoli, jolle istahtaa lepäämään.

Maya Rudolph
Maya Rudolph

Tuttavat hakivat

Hetken kuluttua onnettomuudesta näyttelijän kaveri kurvasi punaisella autolla paikalle nappaamaan Mayan kyytiin. Näyttelijä otti vielä mukaansa kolariautoon jääneet tavarat ennen lähtöään. Hän vaikutti helpottuneelta saamastaan tuesta.

Maya jätti auton taakseen, eikä ole tietoa siitä, kutsuttiinko paikalle poliisia.

Maya Rudolph
Maya Rudolph

Suosittu koomikko

Maya tuli tunnetuksi Saturday Night Liven vakiokasvona aloittaessaan ohjelmassa vuonna 2000. Hän lopetti ohjelmassa vuonna 2007 mutta teki vielä lähtönsä jälkeenkin säännöllisiä vierailuja ruutuun.

Näyttelijä on tuttu monista elokuvista, kuten Morsiusneidot, Idioluutio ja Oikeesti aikuiset. Hän on ollut yhdessä miehensä Paul Thomas Andersonin kanssa jo vuodesta 2001 saakka.

Lähde: Daily Mail

Tilaa Seiskan uutiskirje! »