fbq
Ulkomaat
07.06.2022 06:58
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press ja Instagram
Sussexin herttuapari Harry ja Meghan
Kesän odotetuin kuva julki! Tältä näyttää Harryn ja Meghanin tytär Lilibet - söpö taapero synttäripiknikillä Englannissa
Ulkomaat
07.06.2022 06:58
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press ja Instagram

Sussexin herttuapari Harry ja Meghan juhlisti tyttärensä Lilibet Dianan ensimmäistä syntymäpäivää Englannissa viime viikonloppuna (4.6.). Englantilaisten pettymykseksi herttuapari ei esitellyt julkisuudessa lapsiaan Archieta ja Lilibetiä. 

Lue myös: Hollannin prinsessa Amalia teki ratkaisevan päätöksen - vaihtaa maisemaa ja rikkoo sukunsa pitkän perinteen

Harry ja Meghan itsekin vain piipahtivat kameroiden edessä, sillä kuningatar Elisabetin platinajuhlallisuuksissa he osallistuivat ainoastaan kiitosjumalanpalvelukseen St. Paulin katedraalissa Lontoossa. Tämän  tilaisuuden jälkeen herttuaparia enää nähty, ja pariskunta lapsineen palasi saman viikonlopun aikana kesken kuningattaren juhlinnan kotiinsa Kaliforniaan. 

Brittimediat bongasivat myöhään maanantai-iltana (6.6.) valokuvaaja Misan Harrimanin Instagram-tilillä kuvan punatukkaisesta Lilibetistä.  

– Oli suuri etuoikeus juhlia Lilibetin ensimmäistä syntymäpäivää yhdessä omani ja hänen perheensä kanssa! Paljon iloa ja kasvomaalausta, kuvaaja iloitsee somessa.

Piknikillä Windsorin mailla

Lilibetin kuva on otettu Sussexin herttuaparin brittikodin puutarhassa Frogmore Cottagessa Windsorissa, joka sijaitsee lähellä Elisabetin linnaa. 

Taaperon synttäreitä vietettiin idyllisellä englantilaisella eväsretkellä. 

Lue myös: Madde skippasi taas tärkeän juhlan! Victoria ja Carl Philip saivat kiitosta Ruotsin kansallispäivästä

Julkisuuteen ei ole kerrottu, ketkä Harryn kuninkaallisista perheenjäsenistä osallistui Lilibetin pihakesteihin. Brittimedian mukaan Cambridgen herttuapari William ja Catherine ei kuitenkaan ollut vieraslistalla, sillä he tekivät töitä lauantaina kuningattaren planitajuhlallisuuksien parissa. 

Sussexin herttuapari Harry ja Meghan, Peter Phillips ja Zara Tindall
Harry ja Meghan rupattelivat Elisabetin kiitosjumalanpalveluksen jälkeen prinssin serkkujen Peter Phillipsin ja Zara Tindallin kanssa katedraalin edustalla. 

Työvelvoitteet osuivat Williamille sopivaan saumaan, sillä kahden viime vuoden aikana hänen ja veljensä Harryn välit ovat viilentyneet. St. Paulin katedraalissa William ei vilkaissutkaan veljeensä ja tämän puolisoon Meghaniin. Päinvastoin Williamin vältteli kaikkea kontaktia pariskuntaan. 

Lue myös: Kohuprinssi Ernst August ongelmissa – ökyelämä kostautui

Hääkondiittori loihti synttäriherkut

Kuvaaja Misan Harrimanin somepostauksen mukaan Harry ja Meghan olivat otettuja Lilibetin saamista onnitteluviesteistä. 

Pikkuneidin juhlissa herkuteltiin Claire Ptakin kakulla. Samainen kondiittori loihti kakun herttuaparin häihin 2018.

Lue myös: Elisabetin juhlaviikko starttaa! Pitkälle hallitsijakaudelle mahtuu huippuja ja pettymyksiä - ja moka, jota Elisabet ei anna itselleen anteeksi

Tilaa Seiskan uutiskirje! »