fbq
Ulkomaat
04.01.2022 21:30
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: AOP
kasperi kapanen
Kasperi Kapasen kuva hämmentää Twitterissä - kiekkotähteä luultiin tosissaan Harry Stylesiksi ja Justin Bieberiksi
Ulkomaat
04.01.2022 21:30
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: AOP

Vuodenvaihteen jälkeen Twitterissä lähti leviämään valokuva, jossa mies nukkuu pehmoisen maton päällä lattialla. Vieressä näkyy sininen Ikean kassi.

Kuvan jakanut Twitter-käyttäjä tunnustautuu brittiläisen laulajan Harry Stylesin faniksi ja kirjoittaa kuvan ohessa: "En voi uskoa, että Harry Styles nukkuu".

Kuva on kerännyt hurjasti kommentteja kansainvälisellä alustalla. Kuvan kommenteissa väitelllään siitä, onko lattialla uinuva mies Harry Styles vai sittenkin jenkkipoppari Justin Bieber. Etenkin kuvan miehen käsitatuointi on puhuttanut kommentoijien keskuudessa.

Todellisuudessa lattalla pötköttelijä on suomalainen NHL-tähti Kasperi Kapanen. Osa kommentoijista on valistanut Twitter-kansaa tällä faktalla. Twitterissä naureskellaankin sille, että NHL-tähteä on luultu jopa kahdeksi eri poptähdeksi.

- Nauran ääneen. Kaikki luulevat, että tämä on Harry tai Justin, mutta todellisuudessa hän on NHL-pelaaja, eräs kommentoija kiteyttää.

Kasperi edustaa NHL-seura Pittsburgh Penguinsia.

Lue myös: Kasperi Kapasen kanssa bilettänyt missi Laura Hautaniemi baari-illasta: Taisi siinä joku…

Alkuperäinen uinumiskuva Kasperista on napattu talteen hänen ex-naisystävänsä, malli Paige Lorenzin taannoisesta Instagramin Tarinat-videosta. Paige vitsaili aikanaan somessa sillä, että matto olisi pariskunnan uusi sänky.

Lue myös: Ero ja eroottisia kuvia! Kasperi Kapasen on/off-rakas Paige poseeraa rinnat paljaana tuoreissa otoksissa - suhde suomalaiskiekkoilijaan kariutui jälleen!

Lopulta alkuperäisen kuvan Twitteriin jakanut käyttäjä pääsi selville Kasperin henkilöllisyydestä. Twitter-käyttäjä summaa osuvasti miehen henkilöllisyyden:

- Se on jonkun randomin Instagram-mallin poikaystävä.

justin bieber
Tältä näyttää Justin Bieber.
harry styles
Tältä näyttää Harry Styles.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »