fbq
Ulkomaat
12.08.2022 13:25
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: All Over Press
johnny depp
Johnny Depp palaa valkokankaalle - tältä näyttää ensimmäinen roolihahmo kolmeen vuoteen!
Ulkomaat
12.08.2022 13:25
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: All Over Press

Pitkää oikeustaistoa voitokkaasti eksäänsä Amber Heardia vastaan käynyt Johnny Depp on palaamassa takaisin valkokankaalle.

Käräjöinti vei Johnnyn näyttelijäntyöt kolmeksi vuodeksi. Toistaiseksi ei tiedetä, palaako Johnny Pirates of the Caribbean -elokuvien Jack Sparrow'n rooliin enää ikinä.

Lue myös: Johnny Depp rikkoi hiljaisuuden - lue kirje faneille sanasta sanaan

Nyt Johnny on kuitenkin napannut ison roolin ranskalaisesta Jeanne Du Barry -elokuvasta. Johnnyn rooli 1700-luvun pukudraamassa on Ranskan kuningas Ludvig XV. Tuotanto on julkaissut yhden kuvan Johnnysta roolissaan.

Tositapahtumiin pohjautuva elokuva kertoo kuninkaan suhteesta viimeiseen rakastajattareensa, Barryn kreivittäreen.

Elokuvan 11 viikkoa kestävät kuvaukset käynnistyivät heinäkuussa. Sitä kuvataan Pariisissa, muun muassa Versailles'n palatsissa, Deadline uutisoi.

Lue myös: Tiesitkö mikä on Johnny Deppin miljoonia tuottava harrastus?

Johnny on valmistautunut rooliinsa palkkaamalla itselleen ranskankielen opettajan. Johnnyn ja nuoren punatukkaisen kaunottaren ympärillä pyöri aiemmin romanssihuhuja. Lopulta paljastui, että Johnnyn keikoilla kesän aikana mukana kiertänyt mysteerinainen olikin hänen opettajansa.

Lue myös: Johnny Depp viihtyy punatukkaisen kaunottaren seurassa - mysteerinainen mukana kiertueella

Johnnylla ei liene pikkurahasta puutetta, sillä pitkän käräjätaiston jälkeen hänen exänsä Amber Heard  määrättiin maksamaan Johnnylle 15 miljoonan dollarin vahingonkorvauksen kunnianloukkauksesta.

Valamiehistö katsoi myös Johnnyn loukanneen Amberin kunniaa ja määräsi hänet maksamaan ex-vaimolleen kahden miljoonan dollarin korvaukset.