fbq
Ulkomaat
28.02.2022 19:30
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press
Linda Evangelista
Huippumalli Linda Evangelista täysin tunnistamattomana - katso tuoreet kuvat!
Ulkomaat
28.02.2022 19:30
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press

Huippumalli Linda Evangelista, 56, rikkoi toissaviikolla hiljaisuuden kauneusleikkaushelvetistään. Pieleen menneet rasvanjäädytystoimenpiteet tekivät lähtemättömät jäljet supermallina tunnetun Lindan kehoon. Hän avautui vastoinkäymisistään antamalla ison haastattelun People-lehteen. Linda myös poseerasi lehden kannessa.

Lue myös: Kauneusleikkaushelvetin läpikäynyt huippumalli Linda Evangelista paljasti epäonnistuneiden operaatioiden lopputulokset – tältä hän näyttää nyt

Haastattelussa hän sanoi, ettei aio enää piilotella. Huippumalli piti sanansa, sillä hänet ikuistettiin viime viikon torstaina tuoreisiin kuviin.

Paparazzin linssiin astunut Linda käveli New Yorkin kaduilla ja paljasti kasvonsa maskin alta.

Linda Evangelista
Hurjasti muuttunut huippumalli kävi hakemassa purtavaa ja kukkia kauppareissullaan.
Linda Evangelista
Malli-ikoni Linda on nähty uransa aikana poseeraavan yli 700 lehden kannessa.
Linda Evangelista
Linda oli aikanaan maailman kuvatuimpia kasvoja, ja häntä pidetään yhtenä kaikkien aikojen menestyneimpänä supermallina.

Oikeusjuttu kesken

Lindan elämää ovat varjostaneet CoolSculpting-nimisen toimenpiteen jälkiseuraukset. Toisin sanoen tähti kävi kryolipolyysissä, jossa kehon rasvakudosta poltetaan jäädyttämällä. Operaatiota markkinoidaan vaihtoehtona niin sanotulle perinteiselle rasvaimulle.

Kaikkiaan Linda kävi toimenpiteessä seitsemän kertaa vuosien 2015-2016 aikana. Lopputulos ei kuitenkaan Lindan mukaan ollut halutun lainen. Supermalli sanoo, että hänestä tuli sen seurauksena pysyvästi epämuodostunut ja rajusti runnellun näköinen.

- Rakastin olla näytöslavoilla. Nyt pelkään, että törmään tuttuihin. En voi enää elää näin, piilotellen ja häpeillen. En vain voinut elää tässä tuskassa enää. Olen vihdoin valmis puhumaan, hän kertoi Peoplen haastattelussa.

Hän myös kertoi saaneensa operaatiosta kyhmyjä, joita ei ole pystytty korjaamaan. Linda haastoi operaatiot tehneen klinikan oikeuteen viime syyskuussa ja vaatii kärsimyksestään 44 miljoonan korvauksia.

Linda Evangelista
Tässä Linda vuonna 2014.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »