fbq
Ulkomaat
23.09.2022 10:39
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: AOP
prinssi Harry
Hovissa iso perheriita kuningattaren kuolinpäivänä! Harry raivostui Charlesille - syynä Meghan
Ulkomaat
23.09.2022 10:39
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: AOP

Prinssi Harry suivaantui isälleen, nykyiselle kuningas Charlesille kuningatar Elisabetin kuolinpäivänä, The Sun uutisoi.

Kuningatar Elisabet kuoli 8. syyskuuta Balmoralin linnassa.

Elisabetin vanhimmasta pojasta, Charlesista, tuli äitinsä kuoleman jälkeen kuningas.

kuningas Charles
Lehtiväitteiden mukaan kuningas Charles ei halunnut Meghania saman illallispöydän ääreen kuningattaren kuolinpäivänä.

Kuningas kutsui molemmat poikansa, sekä prinssi Williamin että prinssi Harryn Balmoraliin illalliselle äitinsä kuolinpäivänä. Harry olisi halunnut tuoda yhteisen pöydän ääreen vaimonsa Meghanin, mutta lehtitietojen mukaan Charles oli kieltänyt Meghania osallistumasta illalliselle.

Lähteen mukaan Charles oli soittanut Harrylle ja linjannut, ettei Meghanin läsnäolo surevan perheen pöydän ääressä ollut sopivaa.

Lue myös: Herttuatar Meghan ja prinsessa Catherine kuin kaksi marjaa - kuvat kuningattaren hautajaisista

Harryn jäisistä väleistä perheeseensä on uutisoitu keväästä 2020 lähtien, jolloin Harry ja Meghan jättivät brittihovin ja muuttivat Yhdysvaltoihin.

Sittemmin pariskunta on antanut ikäväsävytteisiä lausuntoja Harryn perheestä julkisuuteen. Harry on myös tekemässä omaa paljastuskirjaa, jonka sisältöä hän ei ole kertonut isälleen saati veljelleen. Mediatietojen mukaan Charles ja William eivät luota Harryyn, sillä hän voisi vuotaa yksityisiä keskusteluita julkisuuteen.

The Sunin lähteen mukaan Harry raivoistui Meghanin illalliselle pääsyn torppaamisesta niin paljon, että jätti itsekin saapumatta isänsä Charlesin illalliselle, josta olivat nauttimassa kuningatar Camilla ja prinssi William.

Lehden mukaan Harry oli koittanut vakuuttaa isänsä siitä, että Meghankin tulisi.

Vääntöä Meghanin osallisuudesta oli kestänyt niin kauan, että Harry myöhästyi alkuperäiseltä lennoltaan. Harryn oli tarkoitus matkustaa Skotlantiin samalla lennolla, jolla olivat mukana setänsä prinssit Andrew ja Edward sekä veljensä prinssi William. Sen sijaan Harry matkusti myöhäisemmällä lennolla.

Lue myös: ”Meghan kiusaa ja sortaa ihmisiä” Paljastuskirjan kohuherttuattaresta tehnyt Tom Bower: ”Kauhistuttavat tarinat avasivat silmäni”

Charlesin illalliskutsun sijaan Harry nautti illallista setiensä Andrew'n ja Edwardin sekä Edwardin puolison, kreivitär Sophien kanssa.

Harry saapui Balmoraliin iltakahdeksalta ja lähti seuraavana aamuna Skotlannista ensimmäisenä kuninkaallisen perheen jäsenenä pois. Harry kiiruhti yksin varhaiselle aamulennolle kohti Lontoota.

harry, william
William ja Harry edustivat yhdessä kuningatar Elisabetin hautajaisissa maanantaina 19.9. Harry ei saanut pitää sotilasunivormuaan, sillä hän ei ole enää hovissa työtä tekevä kuninkaallisen perheen jäsen.