fbq
Ulkomaat
20.05.2022 07:53
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: All Over Press, Instagram
Ed sheeran
Fanit yllättyivät: Ed Sheeranin toinen lapsi syntyi!
Ulkomaat
20.05.2022 07:53
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: All Over Press, Instagram

Supersuosittu laulaja Ed Sheeran, 31, paljasti viime yönä tulleensa jälleen isäksi. 

Ed ja Cherry Seaborn, 30, menivät naimisiin vuonna 2018. Heillä on entuudeltaan yksi yhteinen lapsi Lyra Antarctica Seaborn, joka syntyi syyskuussa 2020.

Edin ja Cherryn toisen lapsen syntymä tuli faneille yllätyksenä, sillä raskaudesta ei kerrottu julkisuudessa. Lyra-lapsen saapumisesta maailmaan paljastettiin myös vasta juuri ennen synnytystä.

Lue myös: Ed Sheeran jakoi Ellinooran kappaleen miljoonille seuraajilleen – ”Saatan teettää tästä jonkun taulun”

Toisen lapsensa syntymisestä Ed kertoi Instagram-tilillään. Laulaja julkaisi kuvan ruskeansävyisestä neulotusta peitosta, jonka päälle on aseteltu valkoiset vauvasukat.

Halusin kertoa teille kaikille, että olemme saaneet toisen kauniin tyttövauvan. Olemme molemmat niin rakastuneita häneen ja ikionnellisia nelihenkisestä perheestämme, laulaja hehkutti julkaisussaan vapaasti suomennettuna.

Ed julkaisi melkein identtisen julkaisun myös Lyra-tyttären syntymän jälkeen vuonna 2020. Tuolloin peitto oli monivärinen.

Lue myös: Ed Sheeranista tuli isä! Tytär sai eriskummallisen nimen - ”Olemme umpirakastuneita uuteen perheenjäseneemme!”

Ed kertoi viime vuonna The Sun-lehdelle haaveilevansa toisesta lapsesta. Lopulta pariskunta päätti kertoa raskaudesta vain lähipiirilleen. 

– Ed on todella suosittu julkisuuden henkilö, joten hän kokee tällaisia asioita vielä erityisemmäksi, jos niitä voi pitää salassa. Vihdoinkin on aika kertoa ilouutisesta kun vauva on saapunut turvallisesti maailmaan, lehden lähde sanoo.

Lue myös: Ed Sheeranin oikeudenkäynnille päätös: "Vastaavat syytökset ovat liian yleisiä" 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »