fbq
Hllwd
01.09.2020 14:54
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus
ed sheeran cherry seaborn
Ed Sheeranista tuli isä! Tytär sai eriskummallisen nimen - ”Olemme umpirakastuneita uuteen perheenjäseneemme!”
Hllwd
01.09.2020 14:54
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus

Maailmanluokan muusikko Ed Sheeranin, 29, tytär syntyi elokuun lopussa. Isäksi tullut laulaja iloitsi asiasta Instagram-tilillään. Tarkkaa päivämäärää lapsensa syntymälle hän ei sosiaalisessa mediassa kertonut, koska haluaa perheelleen rauhaa ja yksityisyyttä. 

- Hei, minulla olisi teille henkilökohtaista kerrottavaa. Cherry synnytti kauniin tyttäremme Lyra Antarctica Seaborn Sheeranin viime viikolla. Häntä auttoi erittäin ihanteellinen joukko kätilöitä. Olemme umpirakastuneita uuteen perheenjäseneemme. Molemmat äiti ja vauva voivat mahtavasti ja mielemme on aivan pilvissä. Toivomme teiltä kunnioitusta ja yksityisyyttä näinä aikoina. Runsaasti rakkautta ja näen teidät, kun on taas aika palata, Ed kirjoittaa. 

Laulajan lapsen nimi on kaunis, mutta hieman eriskummallinen, koska siinä on tähtikuvio ja manner englanninkielisillä sanoilla. Antarctica tarkoittaa käännettynä etelänavan mannerta. Lyra puolestaan tarkoittaa suoraan käännettynä Lyyran tähtikuviota.

Nimeä ei kuitenkaan kannata sekoittaa sanaan lyre, jonka suomennos on myös lyyra, eli vanhanaikainen kreikkalainen soitin. 

Lue myös: Maailmantähti Ed Sheeran ja Cherry Seaborn saavat lapsen! Näin he ovat piilotelleet raskautta - kuvat! 

Tyttären toinen sukunimi Seaborn tulee suoraan hänen äidiltään Cherry Seabornilta, 28. Ed ja Cherry menivät naimisiin vuonna 2018. 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »