fbq
Ulkomaat
07.06.2022 13:12
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: AOP
lilibet, harry, meghan
Ei näytä tippaakaan Meghan-äidiltään! Lilibet on kuin ilmetty kuningatar Elisabet pienenä - vertaa itse
Ulkomaat
07.06.2022 13:12
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: AOP

Brittimediat bongasivat myöhään maanantai-iltana (6.6.) valokuvaaja Misan Harrimanin Instagram-tilillä kuvan punatukkaisesta Lilibetistä.

Prinssi Harryn ja Meghanin kuopus täytti 4. kesäkuuta yhden vuoden.

Lilibetin kuva on otettu Sussexin herttuaparin brittikodin puutarhassa Frogmore Cottagessa Windsorissa, joka sijaitsee lähellä Elisabetin linnaa. Taaperon synttäreitä vietettiin viikonloppuna idyllisellä englantilaisella eväsretkellä.

Lue myös: Kesän odotetuin kuva julki! Tältä näyttää Harryn ja Meghanin tytär Lilibet - söpö taapero synttäripiknikillä Englannissa

Harry ja Meghan ovat pitäneet pienokaisensa pois parrasvaloista, joten kuva taaperosta on ihastuttanut sosiaalisessa mediassa.

Punatukkainen Lilibet on selvästi perinyt isänsä kuninkaalliset geenit, niin paljon sukunäköä löytyy. Lilibetin kasvonpiirteissä on paljon samaa kuin isomummollaan, kuningatar Elisabetilla lapsena.

elisabet
Kuningatar Elisabet vuoden ja 4 kuukauden ikäisenä.
elisabet
Tästä taaperosta kuningattareksi varttunut Elisabet on hallinnut Britanniaa jo 70 vuotta.

Tuoreessa kuvassa Lilibet ei kuitenkaan muistuta juuri yhtään äitiään.

MEGHAN, HARRY
Lilibet on perinyt isältään punaisen tukan, mutta yhdennäköisyyttä Meghan-äitiin on hankala hahmottaa.

Lilibet muistuttaa kuitenkin hieman äitinsä isää, Thomas Marklea. Thomas ei ole yrityksistään huolimatta päässyt tapaamaan kumpaakaan lastenlastaan, sillä Meghan on torpannut yhteydenotot. Kaksikon välit menivät poikki Meghanin ja Harryn häiden alla.

Thomas Markle
Thomas Markle suivaantui Meghanille välien jäädyttämisestä. Toukokuun lopussa Thomas terveys romahti ja hän joutui sairaalaan.