fbq
Ulkomaat
25.01.2022 17:25
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: AOP
pamela anderson
Ei mahdu! Pamela Anderson yritti tunkea liian pientä lippalakkia päähänsä - huvittavat kuvat
Ulkomaat
25.01.2022 17:25
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: AOP

Taas sinkkumarkkinoille soljahtanut suomensukuinen Baywatch-tähti Pamela Anderson, 54, bongattiin maanantaina (24.1.) Malibussa. Paparazzit ikuistivat Pamelan kuviin sen jälkeen, kun hän oli nauttinut päivälllistä kaupungilla yhdessä poikansa Brandon Thomas Leen sekä assistenttinsa kanssa.

pamela anderson
Pamela Anderson sonnustautui lippalakkiin, joka ei mahtunut hänen päähänsä kunnolla.

Pamela oli liikenteessä vaaleassa rennossa mekossa sekä korkokengissä. Hän kruunasi asunsa lippalakilla, joka kuvista päätellen oli näyttelijätähdelle aivan liian pieni.

pamela anderson
Pamelan lippis jäi luonnottoman korkealle päälaelle.

Valkoinen lippalakki keikkui Pamelan päälaella eikä mahtunut kunnolla hänen päähänsä. Pamela oli sitonut tukkansa taakse nutturalle. Hän oli yrittänyt ujuttaa nutturaa läpi lippalakin takaosan reiästä operaatiossa kuitenkaan onnistumatta. Nutturan vuoksi lippis jäi korkealle päälaelle ja lopputulos jätti koomisen ilmeen muuten tyylikkäälle asukokonaisuudelle.

pamela anderson
Eronsa jälkeen Pamela on majaillut Kanadan sijaan Malibussa.

Pamela erosi tammikuussa turvamiestään Dan Hayhurstista. Pari ehti olla naimisissa hieman yli vuoden.

Lue myös: Pamela Anderson erosi taas - liitto kesti vain vuoden!

Pamela hakee eroa Kanadassa, missä pariskunta on asunut vuoden 2020 joulusta saakka. Kaksikko alkoi deittailemaan syyskuussa 2020, seitsemän kuukautta Pamelan edellisen avioeron jälkeen. Tähden kerrotaan jättäneen Danin kanssa jakamansa kodin. Nyt Pamela majailee poikiensa kanssa Malibussa.