fbq
Ulkomaat
13.01.2022 18:01
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press
Jamie Lynn Spears, Britney Spears
Britney Spearsin sisar Jamie Lee itkuisena tv-haastattelussa - välit katkesivat holhousjupakan jälkeen: "En tiedä, miksi olemme tässä tilanteessa nyt"
Ulkomaat
13.01.2022 18:01
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press

Britney Spearsin perhesuhteet ovat kokeneet melkoisia järistyksiä laulajan vapauduttua isänsä holhouksesta. Britney on kertonut sosiaalisessa mediassa avoimesti tuntevansa olonsa perheensä pettämäksi, ja laulajan mukaan hänen perheensä on vain hyötynyt hänestä holhoussopimuksen ajan.

Britney sisar Jamie Lynn Spears kertoi hänen ja sisarensa väleistä Good Morning America -ohjelmassa. Itkuinen Jamie Lynn ei omien sanojensa mukaan ymmärrä hänen ja sisarensa tilannetta.

- Rakkaus on yhä siellä. Rakastan siskoani. Olen vain rakastanut ja tukenut häntä. Britney tietää sen. En tiedä, miksi olemme tässä tilanteessa nyt, hän sanoi kyynelehtien.

Lue myös: Jösses! Britney Spears poseeraa täysin alasti – kuvat kuin aikuisviihdesivustolta!

Jamie Lynnin mukaan hän ei ymmärtänyt sisarensa holhoussopimuksesta mitään sen alettua vuonna 2004.

- Kun holhous alkoi, olin 17-vuotias ja saamassa lapsen. En ymmärtänyt, mitä oikein tapahtui. En edes keskittynyt siihen. Keskistyin siihen, että olin 17-vuotias, joka on saamassa lapsen. 

Britney on lytännyt sosiaalisessa mediassa sisarensa tämän esitettyä Britneyn hitin Till the World Ends Radio Disney Music Awards -gaalassa vuonna 2017. Jamie Lynn esitti kappaleen ennen Britneyn palkitsemista ikonin palkinnolla.

Britneyn mukaan hänen sisarensa esitys loukkasi häntä.

- Se oli hämmentävää, ja olen puhunut Britneylle siitä. Minä osoitin kunniaa sisarelleni ja kaikelle upealle, mitä hän on tehnyt. En usko Britneyn olevan minulle vihainen. En tiedä, miksi se oli hänestä niin järkyttävää.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »