fbq
Ulkomaat
18.05.2022 15:21
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: MEGA, All Over Press
Amber Heard
Amber Heardin hyytävä viesti Johnny Deppille paljastui päiväkirjasta: "Haluan repiä sinut kappaleiksi"
Ulkomaat
18.05.2022 15:21
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: MEGA, All Over Press

Tiistaina (17.5.) Amber Heardin ja Johnny Deppin välisessä oikeudenkäynnissä tulkittiin ex-pariskunnan jakamaa päiväkirjaa ja sen sisältöä.

Jo viidettä viikkoa jatkuva oikeusdraama on keskittynyt kuluvan viikon aikana Amberin ristikuulusteluihin.

Johnny Deppin asianajaja Camille Vasquez tenttasi Amberia muun muassa rakastavaisten jakamasta "rakkauspäiväkirjasta", johon he kirjoittivat toisilleen rakkauden tunnustuksia.

Lue myös: Johnny Deppin oikeustaisto jatkuu Amber Heardin ristikuulusteluilla: kääntyvätkö pulloraiskauspuheet häntä vastaan?

Vain vajaa kaksi kuukautta ennen avioeropapereiden allekirjoittamista Amber laati pahoittelevan viestin parin päiväkirjaan.

– Olen pahoillani, että muutun välillä hulluksi. Olen pahoillani, että satutin sinua. Kuten sinä, saatan olla välillä häijy, kun minua satutetaan.

Kuvassa sivu Amberin ja Johnnyn jakamasta rakkauspäiväkirjasta.
Kuvassa sivu Amberin ja Johnnyn jakamasta rakkauspäiväkirjasta.

Amberin ja Johnnyn ollessa häämatkallaan vuoden 2015 heinäkuussa, Amber kirjoitti rakkausvihkoseensa iloluontoisen kommentin, jossa hän toivotti "rakkaalle aviomiehelleen onnellista häämatkaa".

– En olisi voinut kuvitella upeampaa häämatkaa, Amber kirjoitti tuolloin.

Vielä hetkeä aiemmin Amber todisti oikeudessa Johnnyn pahoinpidelleen häntä samaisella häämatkalla.

Lue myös: Johnny Deppin oikeustaistossa karmea moka – jäikö Amber kiinni valehtelusta? Juristi nolasi itsensä täydellisesti

Vain muutamaa kuukautta aiemmin Amber oli kirjoittanut päiväkirjaan kylmäävän tekstin, joka muuttui rakkauden julistamisesta hämmentävään purkaukseen.

– Todellinen rakkaus ei ole pelkästään hulluutta ja intohimoa tai rauhan turvaamista. Se on molempia. Olen nähnyt sinussa ystävyyden rakenteet sekä kunnioituksen, mutta haluan tästä huolimatta repiä sinut kappaleiksi enemmän kuin koskaan. Haluan ahmia sinut ja nauttia maustasi, Amber on sanaillut parin yhteiseen kirjaan.

Päiväkirjan sivuilla komeileva teksti, jossa Amber haaveilee Johnnyn "ahmimisesta".
Päiväkirjan sivuilla komeileva teksti, jossa Amber haaveilee Johnnyn "ahmimisesta".