Telkkari
Katso videot!

Yökylässä Maria Veitola palaa uusin jaksoin – Anna Puu avautuu kyynelehtien aiheuttamastaan mielipahasta ja kivusta: ”Sit siinä kävi niin”

13.12.2018 14:24

Monimedian boss lady eli Maria Veitola palaa televisioon tammikuussa 2019, kun tiedonnälkäisen Yökylässä Maria Veitolan uusi tuotantokausi starttaa Maikkarin torstai-illassa. 

Mukana nähdään jälleen useita suomalaisille tuttuja julkisuuden henkilöitä. He ovat: Aira Samulin, Lauri Markkanen, Kaija Koo, Jorma Uotinen, Tuukka ja Olga Temonen, Li Andersson, Pia Lamberg, Anna Puu ja Tiina Jylhä

Lue lisää: Maria Veitolan tuore kuva vetää sanattomaksi - avautuu tärkeästä aiheesta: "Onneksi mulla on ens viikolla taas terapia"

Ohjelman tiedotteessa luvataan, että uudella kaudella paneudutaan rohkeisiin valintoihin, miljoonatuloihin ja steroideihin. Nähtäväksi jää, mitkä edellä mainitut aiheet liittyvät kuhunkin vieraaseen.

Uudella tuotantokaudella nähdään muun muassa pätkä liikuttavasta keskustelusta Marian ja Anna Puun välillä. 

- En halua aiheuttaa ihmisille mielipahaa, enkä halua satuttaa ihmisiä. Sit siinä kävi niin, Anna kertoo pyyhkien kyyneleitä poskiltaan. 

- Mä uskon keskusteluun ja siihen, että kun me eri tavoin elävät ja ajattelevat ihmiset vietämme aikaa yhdessä ja vaihdamme ajatuksiamme, myötätunnon ja ymmärryksen määrä tässä maailmassa lisääntyy. Toivottavasti ohjelma inspiroi myös katsojia keskustelemaan - ja vaikka yökyläilemään - jonkun vieraalta tuntuvan ihmisen kanssa ja luona, Maria kertoo tiedotteessa. 

 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:mtv media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!