fbq
Telkkari
26.01.2022 19:00
Teksti: Jasmin Vainio|Kuvat: HBO MAX ja AOP
HBO MAX
Yllätyspäätös! Chris Noth poistettiin vielä julkaisemattomasta Sinkkuelämää-jaksosta
Telkkari
26.01.2022 19:00
Teksti: Jasmin Vainio|Kuvat: HBO MAX ja AOP

Mr. Bigin roolia Sinkkuelämää-sarjassa ja sen tribuutissa näytellyt Chris Nothin kohtaus on poistettu And Just Like That… -sarjan viimeisestä jaksosta, kertoo muun muassa The Hollywood Reporter. 
Syynä kohtauksen poistoon ovat viime aikoina ilmi tulleet seksuaalirikossyytökset. 

Lue myös: Chris Nothin skandaali paisuu: Sinkkuelämää-tähti uhkasi tuhota mallikaunottaren kasvot

Nothin roolihahmo Mr. Big kuoli jo sarjan alussa, mutta tarkoituksena oli, että näyttelijä olisi vilahtanut jakson lopussa omana itsenään. 
Mirandaa sarjassa näyttelevä Cynthia Nixon kommentoi tapausta sen julkitulon jälkeen. Nixon on ohjannut osan sarjan jaksoista.
– Olemme todella onnekkaita, että nämä muutokset pystyttiin tekemään. Olemme hyvin ylpeitä ohjelmastamme, Nixon totesi Entertainment Tonight -julkaisulle. 

Chris Noth
Chris Noth, 67, muistetaan myös Good Wife -sarjasta.

Lue myös: Kaksi naista syyttää Sinkkuelämää-Kiho Chris Nothia raiskauksesta - kiistää syytökset

Seksuaalirikossyytökset tulivat julki pian AJLT-sarjan ilmestyttyä. Kaksi nimettömänä pysyttelevää, toisilleen tuntematonta naista olivat lähestyneet The Hollywood Reporter -lehden toimitusta väittäen, että näyttelijä olisi raiskannut heidät.  Noth on kiistänyt asian.
Artikkelin julkaisun jälkeen myös kaksi muuta naista avasi äänensä. Eräs nimettömänä pysyvä väitti The Daily Beastille, että Noth kohdisti häneen seksuaalista väkivaltaa  vuonna 2010. Myös Country-laulaja Lisa Gentile väitti Nothin ahdistelleen häntä seksuaalisesti vuonna 2002. 

Lue myös: Mitä ihmettä? Sinkkuelämää-fanit järkyttyivät Carrien muutoksesta - uskomaton kohtaus näyttää rakastetun hahmon yksinkertaisena 

Ahdistelusyytösten seurauksena Nothin agentti luopui tehtävästään ja hänen roolinsa Equalizer-sarjassa päättyi. 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »