fbq
Telkkari
12.05.2019 22:06
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Eva-Liisa Örupold
Miska Haakana Wiidakon Wallu
Wiidakon Wallu: Selviytyjät-voittaja Miska Haakana paljastaa kaiken finaalijakson ja koko kauden dramaattisista hetkistä - katso video! "Silloin ajattelin, että tää oli tässä!"
Telkkari
12.05.2019 22:06
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Eva-Liisa Örupold

Seiskan Wiidakon Wallu -videosarjan viimeisessä jaksossa Wallu Valpion ja Mika Seppäsen kanssa studiossa on itseoikeuteusti myös tuore Selviytyjät-voittaja Miska Haakana.

Miska voitti kisan viimeisessä heimoneuvostossa Kim Heroldin äänin 6-1.

Lue lisää: Miska Haakana on Selviytyjät Suomi -voittaja! Sai heimoneuvostossa murskavoiton - vain yksi kilpailija äänesti vastaan!

Miska ja Wallu kertaavat videolla dramaattisen finaalijakson ja koko kauden käänteitä.

Miska paljastaa muun muassa, että jos hän olisi saanut valita finaalivastustajansa, hän olisi valinnut Wallun. Samalla paljastuu sekin, mikä oli hänen taktiikkansa Selviytyjissä.

Miska kertoo lisäksi, kenen kilpailijan käytös muuttui täysin heti kuvausten alettua.

Lue myös: Julkkiskilpailijat järkyttyivät: Selviytyjät Suomessa järisyttävä yllätyskäänne - Wallu Valpio lähetettiin tylysti ulos! "Raakaa peliä"

Wiidakon Wallu -videoblogin päätösjaksossa käsitellään myös viimeisen kilpailun dramaattista hetkeä ja marginaalista eroa, jota ei tv-katsojille näytetty sekä Kim Heroldin ajautumista viidakon vihatuimmaksi pelaajaksi, 

Katso video alta tai tästä linkistä!