Sampo Kaulanen

Sampo Kaulanen: Yllätysnimi voittaa Selviytyjät Suomi -kisan! "Mahtava persoona"

01.02.2019 09:21

Viime keväänä Nelosella esitetyn Selviytyjät Suomi -kilpailun voittanut kauppias Sampo Kaulanen lataa tuoreessa blogikirjoituksessaan ennustuksen, ketkä menestyvät sunnuntaina alkavalla, uudella Selviytyjät-tuotantokaudella.

Sampo tunnustaa tuoreessa blogipostauksessaan, että ei tunne kaikkia julkkiskilpailijoita henkilökohtaisesti, mutta hänellä on aavistus ominaisuuksista, joita voittajalta vaaditaan.

- Mie kuitenkin lähdin hakemaan voittajaa semmoisesta tyypistä, kenen kanssa voisi reilun kuukauden viettää viidakossa ja kenen kanssa juoniminen onnistuisi niin, ettei siitä jää heti kiinni, Sampo kirjoittaa blogissaan.

Lue myös: Minttu ja Sampo Kaulanen joutuivat lomallaan katalan huijauksen uhriksi - "Olo oli kuin raiskattu!"

Selviytyjät

Sampo nimeääkin blogissa oman "dream teaminsa", josta hän uskoo ja toivoo voittajan löytyvän. Hän nostaa yhden varsin yllättävän nimen kaikkien muiden edelle ja suurimmaksi voittajaehdokkaaksi.

- Hän on niin ihanan sympaattinen ihminen, että ei mitään järkeä. Mahtava persoona siivittää hänet hyviin liittoihin, Sampo kirjoittaa voittajasuosikistaan.

Sampo muistelee blogissa myös omaa kisaansa ja korostaa, että Selviytyjissä juonittelun lisäksi myös tuurilla on merkitystä.

- Koskaan ei voi tietää, millaisia sattumuksia eteen tupsahtaa. Koskemattomuusamuletit, kisat, sairastumiset, pään hajoaminen, kiukuttelu tai vaikkapa huono aamu saattavat päättää kisan koska tahansa. Meidänkin kaudella oli monta pientä loukkaantumista, missä oli kisan keskeyttämisen uhka lähellä. Pienikin haava voi viidakossa muuttua tulehtuneeksi, märkiväksi haavaksi ja silloin peli on pelattu, Sampo kirjoittaa.

Ketä Sampo tarkoittaa? Lue vastaus Sampon blogista!

Lue Sampo blogipostaus kokonaisuudessaan: Hän voittaa tulevan kauden Selviytyjät Suomi -kisan?

Sampon lisäksi myös Wallu Valpio kirjoittaa blogia Seiskan sivuilla. Wiidakon Wallu -blogi keskittyy kevään aikana puhtaasti Selviytyjät-kisaan.

Lue Wiidakon Wallun tuorein blogipäivitys: Matkalla helvettiin?

LUE: Wallu Valpio avautuu Selviytyjistä uudessa blogissaan: Lähti viidakkoon humalassa - tylyt ensianalyysit kanssakilpailijoista: "KUKA tuokin on?!"

Teksti: Mika Seppänen
Kuvat: Nelonen Media

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!