Wallu Valpio blogissaan: Lola Odusoga joutui Selviytyjissä eriskummalliseen tilanteeseen - "Oli aika ihanaa katsoa!"

Telkkari | 27.03.2019 16:01

Selviytyjät Suomessa kilpaileva Wallu Valpio kirjoittaa jälleen kulissien takaisia paljastuksia Selviytyjät Suomi -ohjelmasta tuoreessa Wiidakon Wallu -blogipäivityksessään.

Tällä kertaa Wallu purkaa ajatuksiaan muun muassa siitä, kuinka eriskummalliseen asemaan ja tilanteeseen Lola Odusoga joutui Selviytyjissä sen jälkeen, kun Lotta Näkyvä äänestettiin ulos heimoneuvostossa.

Lue lisää: Wallu Valpio ratkaisi tuloksen – yllätysnimi pelattiin ulos Selviytyjät Suomesta: Koen, että liittolaiseni pettivät minut!

Lola on tähän asti ollut Selviytyjissä erittäin näkyvä kieroilijahahmo, mutta tuore siirto ajoi hänet hieman sivuraiteille, josta Wallu kirjoittaa tarkemmin blogissaan.

- Oli se aika ihanaa katsoa Lolan ilmettä, kun Lotta äänestettiin ulos. Pakko sanoa, Wallu kirjoittaa Wiidakon Wallu -blogissaan.

Wallun mukaan myös Kim Heroldin asema Himbuyan-heimossa muuttui merkittävästi sen jälkeen, kun hän voitti koskemattomuuskilpailun. Kim teki viime jaksossa liiton Wallun ja muun Koknakki-liittouman kanssa, ja sen myötä hän juoni myös Marko Asellin äänestämään Lotan ulos kisasta.

Lue lisää: Kim Herold teki riskaabelin peliliikkeen saadakseen Lotta Näkyvän ulos Selviytyjistä – Marko Asellista pelinappula kielletyllä hetkellä: Silloin ei saa puhua kenenkään kanssa!

- Tilannehan muuttui siinä mielessä huonompaan suuntaan, että Kimistä tulikin yhtäkkiä Koknakki-liiton kuningas, ainakin hetkeksi aikaa. Ei siinä paljoa ollut sanottavaa, vaikka halusimmekin Veronican pois, mutta kun Kimi sanoi että Lotta, niin mitäs siinä sitten sanot. Muuten olisi ollut joko Minun, Virpin tai Miskan vuoro lähteä, Wallu kirjoittaa.

Lue Wiidakon Wallun tuorein blogipäivitys kokonaisuudessaan tästä linkistä!

Katso alta myös Wiidakon Wallun tuorein videoblogi, jossa erikoisvieraana Kim Herold.

 

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Nelonen Media & Eva-Liisa Örupold
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!