Katso videot!
Kim Herold

Kim Herold teki riskaabelin peliliikkeen saadakseen Lotta Näkyvän ulos Selviytyjistä – Marko Asellista pelinappula kielletyllä hetkellä: Silloin ei saa puhua kenenkään kanssa!

24.03.2019 19:33

Kim Herold paljastaa Wiidakon Wallu -videoblogissa illan Selviytyjät Suomi -jakson heimoneuvoston äänestystuloksen taustat.

Illan jaksossa lähtöpassit sai ex-missi Lotta Näkyvä. Hänen lähtönsä oli täysin Wallu Valpion, Miska Haakanan ja Kim Heroldin ansiota.

Kim kertoi Wallu Valpion Wiidakon Wallu -videoblogissa, miksi hän halusi Lotasta eroon.

- Se oli ehkä monen asian yhdistelmä. Lotta oli eniten äänessä tiputuksissa, enkä oikein luottanut häneen. Tuuliin luotin. Olin varma, että saan Veronican joukkueeseeni jossain vaiheessa – samoin Tuulin. Nyt, kun katson ohjelmaa, niin olin todella väärässä. Lotasta ajattelin, etten saa häntä puolelleni. Hän oli myös hyvä paalutehtävässä, Kim perusteli.

Lue myös: Wallu Valpio ratkaisi tuloksen – yllätysnimi pelattiin ulos Selviytyjät Suomesta: Koen, että liittolaiseni pettivät minut!

 

Riskaabeli peliliike

Kim ei luota saarella keneenkään, eikä hän häpeile kokeilla riskaabelejakin peliliikkeitä. Koskemattomuuden voitettuaan hänellä ei kuitenkaan ollut pelkoa siitä, että hänet äänestettäisiin ulos kilpailusta.

Kim halusi Marko Asellin mukaan hänen, Wallun ja Miskan juoneenö

- Marko oli Lola Odusogan ja muiden kanssa. Mietin ennen heimoneuvostoa, että nyt on keksittävä jokin megalomaaninen ratkaisu. Kävelimme heimoneuvostoon, eikä silloin saa puhua enää kenellekään. Onnistuin kuiskaamaan Markon korvaan jotenkin näin: ”Sain kuulla tytöiltä, että seuraavana lähdet sinä, et minä. Nyt me kaikki äänestämme Lottaa, ja sinun kannattaa lähteä mukaan tähän.” Jännitin niin paljon heimoneuvostossa, että lähteekö hän siihen. Kun Lotta äänestettiin ulos, hämmästelin sitä, että menikö homma läpi. Se oli peliliike, joka toimi tällä kertaa. En tiedä, oliko se Markolta fiksuin veto, Kim pohti.

 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy Käyttäjäksi Tästä linkistä!

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: Timo Korhonen

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!