fbq
Telkkari
05.09.2019 21:01
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Ari Lahti
Antti Tuisku
Antti Tuisku avoimena kokemastaan parisuhdeväkivallasta – veti Vain elämää -kollegat hiljaisiksi: ex-rakas uhkasi tappaa molemmat!
Telkkari
05.09.2019 21:01
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Ari Lahti

Laulaja Antti Tuisku kertoo perjantain Vain elämää -jaksossa väkivaltaisesta parisuhteestaan.

Perjantain jaksossa vietetään Antti Tuiskun päivää, ja jakson aikana laulaja kertoo avoimesti elämänsä ja uransa eri vaiheista. Letkeä tunnelma saa synkän käänteen, kun keskustelunaiheeksi nousee Antin kokema parisuhdeväkivalta.

- Se väkivalta, jota itse olin kokenut elämässäni…se on täydellinen kuvaelma minun heikosta itsetunnostani ja siitä, että olen kokenut, etten pärjää omilla jaloillani. Jos toinen pystyy manipuloimaan henkisesti siihen ajatukseen, ettet olisi niin hyvä tai pärjäisi elämässä ilman häntä.. Se, että uskot sen…ja uskot puolitoista tai kaksi vuotta ja olet valmis saamaan haavoja takaraivoon… Sitten oli yksi reissu, jossa olimme ajelulle. Tuli taas jokin mustasukkaisuuskohtaus, ja siinä vieressäni painetaan kaasua. Mittari näyttää 160 kilometriä tunnissa ja huudetaan, että jos en sano rakastavani häntä, niin hän ajaa päin kalliota ja tappaa meidät molemmat, Antti kertoo.

Lue myös: Antti Tuiskun firma on kuin irti päästetty peto! Liikevaihto yli miljoona euroa - tulos kunnolla voitollinen!

Artistikollegat eivät saa sanaa suustaan asiasta kuultuaan.

- Tuntuu, että on ollut tabu, jos mies kertoo, että häntä on myös pahoinpidelty. Ei ole niin, että vain naiset kokevat parisuhdeväkivaltaa, mikä on ollut paljon enemmän esillä. Yritin lähteä siitä monta kertaa. Se meni siihen, että minua ajettiin takaa autolla, ja minua vainottiin. Aloin pelkäämään, etten pääse ikinä eteenpäin ja tilanteesta pois. 

 

”Isäni ei ole kertonut yksityiskohtaisesti…”

Tilanne oli niin paha, että Antin lähipiiri oli erittäin huolissaan hänen turvallisuutensa puolesta. Lopulta laulajan isä tarttui puhelimeen saadakseen pitkään jatkuneen ahdistelun loppumaan.

- Isäni ei ole vieläkään kertonut yksityiskohtaisesti puhelusta, jossa hän soitti tälle kyseiselle henkilölle ja oli sanonut, että jos hän ei jätä poikaansa rauhaan, niin hän ei takaa mitä tekee. Se oli arkipäivää silloin, että omasta hengissä pysymisestä muiden ihmisten piti olla huolissaan.

Lue myös: VilleGallen paljastus Vain elämää -kulisseista - tämän vuoksi avausesitys katkaistiin kesken kaiken: "Se oli hirveä hetki!"

Samu Haber kysyy, onko Antti nyt hyvässä tilanteessa elämässään.

- Se on varmasti tehnyt minusta jossain määrin vahvemman ihmisen ja saanut minut puskemaan eteenpäin entistä kovemmin, Antti toteaa.

Vain elämää Nelosella perjantaisin klo 20.