fbq
Telkkari
10.11.2020 14:12
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: MTV3
Yökylässä Maria Veitola
"Painoin kaksi vuotta ihan kreisinä!" Vappu Pimiä paljastaa tv:ssä, miksi erosi ensimmäisestä aviomiehestään - Maria Veitolakin hämmästyy sinkkuajan kuvailusta: "En kadu mitään!"
Telkkari
10.11.2020 14:12
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: MTV3

Juontaja Vappu Pimiä, 42, paljastaa tämän viikon torstain Yökylässä Maria Veitola -jaksossa, millaista hänen ensimmäisen avioeron jälkeinen elämänsä oli.

Suhde ex-mieheen alkoi, kun Vappu oli 18-vuotias. Vappu oli yhdessä ensimmäisen miehensä kanssa kaikkiaan 12 vuotta, joista kaksi vuotta naimisissa. Ero tuli vuonna loppuvuonna 2008. 

- Kyllähän mä sitten painoin tuolla kaksi vuotta ihan kreisinä! Vappu lausahtaa reveten nauruun.

- Kaksi vuotta?! Maria kysyy hämmästyneenä.

Lue lisää: "Jokaisella esiintyjällä muna nousee pystyyn" - Vappu Pimiä läimäyttää tv:ssä totuuden julkkiselämän alkuajoista: "Tigerissa tunnistettiin"

Vappu tapasi nykyisen miehensä Teemu Huuhtasen puoli vuotta eronsa jälkeen, mutta kumpikaan heistä ei ollut vielä valmis sitoutumaan.

- Sitten me kummatkin humputeltiin omilla tahoillamme, ja kun hän tuli Suomeen, niin me käytiin syömässä. 

Vapun mies Teemu Huuhtanen esiintyy niin ikään Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa.
Vapun mies Teemu Huuhtanen esiintyy niin ikään Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa.

Huomio heilutti liittoa

Juontaja avautuu Salon-mökillään Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tuomasta huomiosta, jolla oli vaikutusta ensimmäiseen avioliittoon. Vappu kisasi ohjelmassa vuonna 2008 ja seuraavana vuonna hän jo juonsi suosikkiohjelmaa.

- Olin 30 ja olin juuri alkanut juontamaan Tanssii tähtien kanssa. Julkisuus oli niin massiivista. Kaikki katsoivat sitä, kaikki tunnistivat – oli sitten 80-vuotias mummo tai 5-vuotias tyttö, hän hämmästelee.

Lue myös: Viikon Kääk!-juorut: Vappu Pimiä pinkoi hiki hatussa!

Kun Vappua pyydettiin ensimmäistä kertaa juontamaan ohjelmaa, hän tajusi, että kyseessä on hänelle ammatillisesti iso asia. Ensimmäinen liitto ei kuitenkaan kestänyt tilannetta.

- Sanoin ex-puolisolleni, että tajuatko sä, että mua pyydettiin. Hänen reaktionsa oli, että koska normaalielämä alkaa. Silloin mä tajusin, että me oltiin eri urilla.

Mitta tuli täyteen

Vappu puhuu torstain jaksossa erostaan varsin avoimesti.

- Avioerohan on raskas, ihan sama, kuka sen päätöksen tekee. Mutta edelleen mä olen sitä mieltä, että se on yksi mun elämäni parhaista päätöksistä, Vappu sanoo Marialle vakavana.

Yökylässä

Maria kysyy vielä tarkemmin juontajalta, miten tämä osasi tehdä eropäätöksen.

- Sitten kun tuli mitta täyteen. Jossain kohtaa se tulee täyteen. Toivon kaikille hyvää, enkä kadu mitään, Vappu täsmentää. 

Lue myös: No nyt on säärtä ja korkoa! Vappu Pimiä näyttäytyi Jasper Pääkkösen synttärijuhlissa – kuva!

Yökylässä Maria Veitola torstaisin MTV3 -kanavalta kello 21.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »