dani elias

VIDEO: Temptation Islandissa ensimmäinen myllytys – Elias saa kuulla kunniansa: "Sun pitää arvostaa sun naistasi!"

20.03.2018 15:07

Viettelysten saari muuttuu keskiviikkoiltana ainakin hetkellisesti sotatantereeksi, kun toistensa hermoille käyneet Bile-Dani ja Elias ajautuvat purkamaan välilleen kehittynyttä jännitettä. 

Temptation Islandin sinkkunaisetkin kuvailevat tilannetta jäätäväksi, kun rannalta kaikunut välienselvittely kantautuu itse resorttiin. 

Lue lisää: Käsittämätöntä, Temptation Island -Elias kuvailee avovaimoaan ”venäläistyyliseksi” ja terävänenäiseksi: treffikumppani ei pysty edes kommentoimaan!

 

"Sun pitää arvostaa sun naista ihan pikkasen astetta ylemmäs"

Vaikka tuoretta TIS-kautta ei ole kestänyt kuin muutaman päivän, on Elias onnistunut ärsyttämään saarella jo yhtä jos toista. Erityisesti miehen kovat sanat hänen avovaimostaan Vilmasta ovat saaneet Maijun ja Emilian puremaan hammastaan. Dani päättää höykyttää Eliasta tämän epäkunnioittavasta käytöksestä. 

Kaksikon dialogi on kireä. 

Dani: Mä rakastan tota itsevarmuutta, mutta sun pitää arvostaa sun naista ihan pikkasen astetta ylemmäs. 
Elias: Ei, mut toi menee vähän yli jo, toi kommentti.
Dani: Ei, ei, ei tää oo esittämistä
Elias: Menee yli jo toi kommentti
Dani: Ei mene
Dani: Mä oon vi**u 25 kertaa parempi äijä ku sinä

Tässä vaiheessa rannalle ovat saapuneet myös muut miehet, Markus ja Sammy, jotka yrittävät rauhoitella tuohtunutta Dania. 

Lue lisää: Bile-Dani Temptation Island -Eliaksen ja Sammyn järkyttävästä käytöksestä: Onko se vaan v***u dille – miten teet sun mimmille noin?!

jonna
TIS-Jonna

 

"Sulla eioo mitään huolta sun naaman suhteen"

Elias päättää tilanteen poistumalla paikalta ja suuntaamalla makuuhuoneeseensa. Pian perässä hipsuttelee Jonna, joka tiedustelee varovasti,saako hän tulla keskustelemaan Eliaksen kanssa. 

- Mut joo. Sulla ei oo mitään huolta sun naaman suhteen. Jos puhtaasti arvioi kasvoja, niin just yritän miettii onks kellään kauniimmat kun sulla, Elias kehuu naista. 

Temptation Island Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin kello 22! 


Temptation Island Suomi Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin klo 22.

 

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: nelonen media

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!