Usko koetuksella! Big Brotherin evankelista-Ville avautui kokemuksistaan DTM-homobaarissa - Kristian riemastui: "Ettet ole koskaan herännyt mul**u per***ssä?"

Telkkari | 30.09.2019 15:01

Big Brother -talossa on aloitettu uusi viikko ilman yhtä alkuperäistä asukasta. Maanantaina jäljellä olevista asukkaista Jukka, Tupu, Kristian ja Ville keskustelivat partamuodista. 

Evankelista kertoi aikoinaan omanneensa leuasta lähteneen pitkän ja luihun parran, johon Tupu viittasi sanalla homohoukutin. Asukkaat tulivat kuitenkin siihen tulokseen, ettei kyseinen sana kuvaa Villen kuvailemaa partamallia. 

- Ei se kyllä yhtään homoa houkuttanutkaan, ei sen puoleen, että se olisi mitään iskuyrityksiä poikinut, Ville tokasi keskustelun jälkeen. 

Tapansa mukaan Kristian päätti jatkaa keskustelua irstaammalla sävyllä. 

- Niin, ettet ole koskaan herännyt mulkku perseessä? 

Lue lisää: Big Brotherissa kiivas keskustelu: evankelista-Ville tuomitsi seksuaalivähemmistöt – sai Kevinin järkyttymään: Tuntuupa pahalle!

bb-ville

Lue myös: Big Brother Suomi -Ville on evankelista ja palvoo Jumalaa: Olin vihainen ateistibodari!

"Heterous huokuu"

Pian keskustelu siirtyi mielenkiintoisille laduille, kun Ville kertoi vierailleensa Helsingin kuulussa DTM-homoravintolassa vuonna 2005. 

- Sain olla sielläkin ihan rauhassa. Se oli mulle kultttuurisokki. Taisin tulla Helsinkiin juhannukseksi, kun mentiin sitten DTM:ään. Kysyin, että mikä paikka tämä on niin kaverit sanoi: Ville älä hätäänny, ei ne sua iske.  Sai oll.. Oli ihan hyvät juhlat siellä, Ville sopertaa.

Kristian joutui muistuttamaan Villeä siitä, etteivät homoseksuaalit ole seksuaalisuutensa vuoksi yhtään sen viriilimpiä kuin heterotkaan. 

- Ei se nyt tarkoita sitä, että jos seksuaalinen suuntautuminen on muu kuin hetero niin ne tulee ja raiskaa sut, mies laukoo itselleen ominaisella tavalla.

Ville tyytyy toteamaan, että hän on todella saanut elää elämäänsä ilman miesten iskuyrityksiä.

- Luulen, että heterous huokuu minusta. 

Mies on aikaisemmin aiheuttanut BB-talossa polemiikkia kertomalla hyvin vankoista mielipiteistään liittyen homoseksuaalisuuteen. 

HUOM. Artikkelin pääkuva on manipuloitu. 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus, pasi murto & nelonen media
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!