Uusi Päivä

Todellinen shokkiuutinen! Salkkareiden pahin kilpailija on historiaa: suosikkisarja Uusi Päivä lopetetaan – tuotantoyhtiössä kaikille potkut!

Telkkari | 05.05.2018 15:02

Yle pudotti perjantaina todellisen uutispommin, kun se kertoi verkkosivuillaan, että sen suosikkisarja Uusi Päivä lopetetaan.

Syynä on sarjaa tuottaneen Studio Mediapoliksen lakkauttaminen. Tuotantoyhtiön kuusi viikkoa kestäneet yt-neuvottelut päättyivät sillä seurauksella, että firman kaikki 24 vakinaista työntekijää saivat kenkää. Kaikkinensa sarja on työllistänyt 30-40 työntekijää.

Lue myös: Uusi päivä -romanssi! Kihlatustaan eronnut Kai Vaine rakastui vastanäyttelijäänsä – ovat pari myös tv-sarjassa!

Studio Mediapoliksen toimitusjohtaja Aku Syrjän mukaan tuotantoyhtiö päätti lyödä lapun luukulle ja irtisanoa koko henkilöstönsä ”tuotannollisista sekä taloudellisista syistä”, kertoo Yle verkkosivuillaan.

Vuodesta 2010 esitetty Uusi Päivä -draamasarja on pian historiaa.
Vuodesta 2010 esitetty Uusi Päivä -draamasarja on pian historiaa.

Vuodesta 2010 Yle TV2:lla esitetty Uusi Päivä oli draamasarja, jota pidettiin Yleisradion vastineena MTV:n supersuositulle Salatut elämät -saippuasarjalle. Uusi Päivä – tai puhekielessä UP – löysi oman katsojakuntansa, mutta se on siis silti pian historiaa.

Lue myös: Hanna-Riikka Siitonen jäi sairauslomalle - poistui Uusi päivä -sarjasta!

Uusi Päivä oli televisiotuotantopalveluihin erikoistuneen Studio Mediapoliksen merkittävin tuotos, mutta ilmeisesti Yle ei enää halunnut jatkaa draamasarjan tilaamista. Päivittäisdraamaa kuvattiin Tampereella, jatkossa Yle keskittää tuotantojaan Helsinkiin.

Uuden Päivän viimeiset jaksot nähdään ensi syksynä. Näillä näkymin silloin päättyy lopullisesti myös Studio Mediapoliksen toiminta.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Yle
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!