Telkkari

Temptation Island Suomi -Vilman seksitunnustukset jatkuvat: "En tule perusjyystöstä – pitää olla kuristamista, tukistamista, piiskaamista…”

02.05.2018 14:53

Temptation Island Suomen kuluvan tuotantokauden aikana on tullut selkeästi esille se, että Vilman ja Eliaksen makuuhuoneessa harrastetaan paljon muutakin kuin lähetyssaarnaajaa. 

Elias on avannut mieltymyksiään muun muassa kuristusotteisiin. Myös Vilma avasi sanaisen arkkuna ensimmäisen kerran muutama viikko sitten. 

Lue lisää: Kohuttu Temptation Island -Elias avaa seksimieltymyksiään - hapenpuute ja kevyitä peitettäviä jälkiä: "Epätoivoisesti itkevä nainen, siinä on jotain!"

jonna ja elias
Jonna ja Elias iltabileissä

Keskiviikkoillan (2.5.) jaksossa Vilma kertoo muille naisille ja sinkkumiehille yksityiskohtaisemmin, millaisesta seksistä hän pitää. 

- Mulle sellainen perusjyystö on aivan saatanan tylsää, ihan suoraan sanottuna, mä en tule siitä. Mua ei kiinnosta ollenkaan, jos siinä ei ole kuristamista, tukistamista, piiskaamista, sitomista tai mitään tällaista mukana. 

Myöhemmin TIS-saarella nähdäänkin kohtaus, jossa Elias läpsäisee Jonnaa kevyesti poskelle. Tämän seurauksena Jonna tarttuu Eliasta kurkusta.

 - Tuntui hyvin kotoisalta, Elias kommentoi myöhemmin tuotannolle. 

Teksti:Mariama Bah
Kuvat:nelonen media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!