fbq
Telkkari
06.11.2019 10:57
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media
tismari ja joona
Meno muuttuu yhä villimmäksi Temptation Island Suomessa! Mari viettelee rinnat paljaana: "Mä oon sillei tuhma tyttö" - pääseekö kiimainen Joona vihdoin asiaan?
Telkkari
06.11.2019 10:57
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media

Seksipaljastukset jatkuvat Temptation Island Suomessa. Mari innostuu bileiden tuhmasta teemasta ja kertoo nauttivansa muun muassa sidontaleikeistä. Seksuaalisesti latautunut ilta saa kiihkeitä käänteitä, kun Rasse antaa Marille sylitanssin. Sen aikana mies suutelee Marin kaulaa ja hinkaa itseään naista vasten. 

Lue myös: Temptation Island Suomi -Viivi kertoo järkyttävän paljastuksen Lance-rakkaastaan - törkeä kommentti ulkomuodosta painaa yhä: "Etsitään sulle laihempi muija"

rasse mari ja joona

Kivaa kolmelle!

Duo muuttuu trioksi, kun Joona hivelee mielitiettyään samaan aikaan, kun Rasse pujahtaa Marin reisien väliin.

- Mä oon silleen tuhma tyttö, että tuossa kun on piiskaa ja tällaisia, niin ne on sellasia asioita, jotka saa mut syttymään. Mä tykkään olla sidottuna kaikissa mahdollisissa asennoissa. Oishan se nyt ihan kivaa, jos mut joku jonnekin köyttäisi. Jos pitäisi valita, niin kyllä mä Joonan valitsisin, Mari kertoo.

Jo pidemmän aikaa seksuaalisesti turhautunut Joona avautuu seksuaalisista haaveistaan Marin kanssa.

- Meikän juhlien päätavoite, että heiluttamaan peittoa tuon yhen daamin kanssa. Tässä on sormet päässyt pari kertaa toimintaan, niin pikkujoonakin voisi päästä pikkuhiljaa toimintaan, Joona viittaa penikseensä.

Lue myös: Se on siinä! Temptation Island Suomessa kävi kettu kolossa - Rasse himoissaan: "Vi**u sä ot märkä"

joona ja mari

Mutta sitten....

Hetken aikaa näyttää siltä, että Joonan haaveet käyvät toteen. Tilanne kun eskaloituu iihen pisteeseen, että Mari rojahtaa yläosattomissa sängylle. Syystä tai toisesta Joona heittää käsipyyhkeen Marin rintojen suojaksi, eikä tilanne sittenkään etene seksiin.   

Seuraavana aamuna selviää, että Joona oli liian humalassa harrastaakseen petipuuhia Marin kanssa. Mies on pettynyt itseensä, mutta uskoo vielä uuteen mahdollisuuteen. 

Temptation Island Suomi Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin kello 21!