fbq
Telkkari
28.03.2019 21:58
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media
meiju
Temptation Island Suomi: Iiro ja Janina jatkavat kuhertelua - petetyn Meijun ymmärrys loppuu: "En mä tollasen miehen kanssa pysty olemaan"
Telkkari
28.03.2019 21:58
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media

Temptation Island Suomen kolmas iltanuotio saa jälleen Meijun pettymään. Tumma kaunotar on joutunut ilta toisensa jälkeen katsomaan, kuinka hänen kumppaninsa Iiro on erittäin läheisissä tunnelmissa uuden mielitiettynsä kanssa. Tilanne näyttää jo siltä, että Iiro on heittänyt parisuhteensa roskakoriin ja päättänyt jatkaa elämäänsä sinkku-Janinan kanssa.

Iiro ja Janina nimittäin muhinoivat yhdessä, vaihtavat suudelmia sekä kertovat jopa toisilleen avoimesti tunteistaan.  

Lue lisää: TIS-Jonna iski varatun Jannen Temptation Islandissa – stalkkaa Jannen ex-tyttöystävää somessa: ”Hän esti minut kaikkialla” – turvautuu erikoiseen kikkaan!

iiro ja janina

Lue myös: Tis-Jenna Iltarovio -vlog jakso 2: Yllätyssuhde paljastuu – Janne ja Jonna seurustelevat: ”Törmäsimme Tiaan Imatran ainoassa Pizzeriassa"

Valitettavasti illan iltanuotiovideo ei ole Meijulle helppoa katsottavaa. Lyhyt pätkä nimittäin päättyy siihen, että Iiro kinuaa Janinaa viereensä yöksi ja lopulta kaksikko päätyykin suutelemaan saman peiton alle.

Iiron lupaus

Ohjelman juontaja Sami Kuronen tiedustelee Meijulta vieläkö hän haluaa seurustella Iiron kanssa.

- Eiköhän se ole nyt aika selvää, että en mä tollasen miehen kanssa pysty olemaan, Meiju sanoo. 

Temptation Island Extrassa nähdään, kuinka Iiro on aivan murskana. Mies katuu tekemisiään ja vannoo sen nimeen, että hän aikoo muuttaa käytöstään. 

- Mä rakastan sitä naista niin paljon, ja jos saan vielä yhden mahdollisuuden niin olen valmis tekemään ihan mitä tahansa. 

Katso myös Seiskan Temptation Island Suomi -videoblogi! 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »