Telkkari

Temptation Island Suomessa sensaatiokäänne viimeisellä iltanuotiolla - ennennäkemätön videomateriaali läväytetään pariskuntien silmille!

26.05.2020 18:01

Temptation Island Suomessa katsellaan nyt vieläkin enemmän videoita. Nimittäin sarjan uusi käänne tarkoittaa sitä, että pariskuntien molemmat osapuolet näkevät viimeisellä iltanuotiolla koostevideon kumppaninsa matkasta viettelysten saarella sekä kuvamateriaalia viimeisistä bileistä ja 24 tunnin unelmatreffeistä. 

Miran ja Markuksen raisu seksisessio tallentuu kameraan Temptation Islandissa: aivan kaikki paljastuu koko Suomen kansalle - katso K18-kuva!

TIS 7
Tällä kaudella ollaan jo istuttu yhteisillä iltanuotioilla monta kertaa. Jäljellä on enää ne viimeiset, pariskuntien omat iltanuotiot.

Paljastuksia iltanuotiolla

Aiemmilla kausilla pariskunnat eivät ole olleet täysin tietoisia siitä, mitä esimerkiksi yön yli kestävillä treffeillä on tapahtunut.

Silloin totuus ei välttämättä ole selvinnyt kumppanien teoista, mutta tällä kaudella sellaista tilannetta ei voi syntyä. Nyt nimittäin aivan kaikki teot ja sanomiset viettelysten saarella tulevat paljastumaan viimeisellä iltanuotiolla. 

Kuumottavia hetkiä on luvassa ainakin Valtolle ja Miralle, joista jälkimmäinen päätyi viimeisissä bileissä harrastamaan seksiä sinkku-Markuksen kanssa ja videokamera tallensi kaiken karulla tavalla.

Lue lisää: Seksiä tv:ssä harrastanut Mira katuu Valton pettämistä Temptation Island Suomessa - avautuu nyt tapahtuneesta: "Olin se heikoin lenkki - tein todellakin väärin!"

Iltanuotiolla on luvassa jälleen kuumia paikkoja.
Iltanuotiolla on luvassa jälleen kuumia paikkoja, kun Mira (vas.), Emilia ja Mattu kohtaavat miehensä.

Valto saakin siis viimeisellä iltanuotiolla kaiken nähtäväkseen, ennen kuin aloittaa keskustelun Miran kanssa suhteen tulevaisuudesta.

Myös Japelle luvassa saattaa olla epämieluisaa katsottavaa, sillä viimeisissä bileissä hänen puolisonsa Mattu yltyi erittäin villiksi, riisui kaikki vaatteensa ja sai lopulta sinkku-Henkan elimestä kasvoilleen juhlien tiimellyksessä.

Lue lisää: Hävytöntä rietastelua Temptation Island Suomessa: varattu Mattu saa sinkkumiehen elimen kasvoilleen - "Tein Matulle simbat!"

Seuraava Temptation Island Suomi -jakso nähdään keskiviikkona 27.5 kello 21 Nelosella.

 

 

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Nelonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!