Temptation Island Suomessa luvassa himokas kolmen kimppa! Annikan rinnat saavat lemmekkään käsittelyn: "Mites tää lähti eskaloitumaan yhtäkkiä?!"

Telkkari | 26.11.2019 19:11

Temptation Island Suomi on edennyt siihen pisteeseen, että keskiviikkoillan 27.11.) jaksossa biletetään viimeisen kerran. Sen jälkeen luvassa ovat odotetut 24h-treffit. Illan aikana nähdään suuria tunteita ja himokkaita hetkiä, kun Santeri ajautuu imuttelemaan kahden resorttityttöystävänsä kanssa ja vieläpä samaan aikaan!

Erikoiseksi tilanteen tekee se, että aiemmin sitten Santeri päätti lopettaa ”suhteensa” Marinan kanssa ja keskittyä Annikaan. Hetki myöhemmin Santeri kuitenkin suuteli jälleen Marinan kanssa. 

Temptation Island Suomi -Santerin selkäranka katkeaa – antautuu houkutukselle: ”Oho – en kadu mitään”

temptation island suomi

Tällä viikolla Santerille jaetaan täyskäsi. 

- Sinä ja minä ollaan parempia, kun Santerin Eve, Annika kommentoi Marinalle. 

- Te olette kehuneet minua tällä reissulla enemmän kuin Eve kahden vuoden suhteemme aikana, Santeri täräyttää. 

- Vi**u mites tää lähti eskaloituu yhtäkkii? Kolmikko pohtii. 

Tempation Island Suomi: Eveltä viiltävä kuitti Santerin muka-romanttisuudesta: "Kun on niitä mansikoita tai suklaita tuonut, niin hän on käynyt painamassa toista naista"

temptation island suomi

Suutelusessiossa ei näkynyt lainkaan mustasukkaisuutta, kun Santeri pusutteli molempia naisia vuorotellen. Mies sai nauttia naisten välisestä intohimosta myös sivustaseuraajan roolissa. 

temptation island suomi

Trion meininki muuttui intohimoiseksi viimeistään siinä vaiheessa, kun Annikan rinnat päätyivät sangen lemmekkääseen käsittelyyn. Videolla tilanne näyttää siltä, että kaksikko nimittäin suuteli vuoronperään naisen paljasta rintaa. 

- Siinä oli meneillään hassu rinki ja työt meinas lähteä tekemään temppuja ilman muakin, Santeri summaa. 

Minkälaisiin tunnelmiin kolmikon ilta päättyy? Temptation Island Suomi Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin kello 21! 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:nelonen media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!