Hyppää pääsisältöön
temptation island suomi

Temptation Island Suomessa hämmentävä tunnustus – Eve vei vieraan miehen poikaystävänsä kotiin – harrastivat seksiä Santerin vieressä: ”Katsoin Netflixiä, kun…”

Temptation Island Suomi tekee tänä syksynä historiaa, sillä mukana on ensimmäistä kertaa pariskunta, joka elää avoimessa suhteessa. 

22-vuotiaan Even ja 26-vuotiaan Santerin rajoina ovat tunteet. Molemmat saavat harrastaa intiimiä kanssakäymistä muiden kanssa, mutta tunteiden valtaan tilanteet eivät saa päätyä. 

Illan jaksossa päästään kuulemaan enemmän siitä kuinka avoin suhde toimii. 

- Kun emme vielä asuneet yhdessä, niin kerran se toi toisen miehen minun asunnolleni. Olin siinä katsomassa Netflixiä, ja kun nostin katseeni niin niillä oli painimatsi menossa siinä, Santeri avaa. 

- Sitten kysyin, että pääsenkö mukaan. Pääsin mukaan, mutta sitten molemmat sammuimme. Eve oli siinä sämpylä keskellä, Santeri kertoo.

Tapahtui viime viikolla: TIS-sinkkukaunotar Marina rinnat paljaana ja avointa suuseksiä! Temptation Island -pariskunta Eve ja Santeri yltyivät himoihin - iltanuotiolla viileät reaktiot: "On sitten varmaan sekstailtu!"

tis

Ennen Temptation Islandille lähtöä Santeri ja Eve olivat keskustelleet seksistä. Eve oli kertonut, ettei hän usko harrastavansa seksiä koko kolmen viikon aikana. 

- Hän sanoi, että minä saan harrastaa seksiä niin paljon kuin haluan. Sitten Eve sanoi, että hän tuskin aikoo tehdä mitään matkan aikana paitsi ehkä kahden viikon jälkeen, kun tarpeeksi panettaa, Santeri jatkaa. 

Jo viime viikon jaksossa, eli ensimmäisissä bileissä Eve päätyi harrastamaan suuseksiä sinkkumiehen kanssa. Joten nähtäväksi jää, päätyykö Eve heiluttamaan peittoa vielä kuluvan tuotantokauden edetessä. 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
nelonen media

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!