Katso kuva!
juuso lehmusvyöry

Temptation Island Suomen Juuso heittäytyy draamakuninkaaksi - avovaimoonsa pettynyt mies pukeutuu surupukuun: "Ekana iltana piti tanssia hitaita"

03.04.2019 12:33

Temptation Island Suomessa nähtiin jo viime viikolla tilanne, jossa saarella vain reilun päivän ollut Juuso saa totaalisen hermoromahduksen. Syy? Juuson avovaimo Vilma halaili resorttinsa sinkkumiehiä. 

Lue lisää: Temptation Island Suomessa jälleen draamaa – mustasukkainen Juuso saa raivarit avovaimonsa ”kaulailusta”: ”Vi**u mä en ymmärrä, et toi muija..."

Vilman ”järkyttävä” käytös saa Juuson niin tyrmistyneeksi, että mies jaksaa vatvoa asiaa koko jakson ajan. Kun mies valitsee Sallan treffikumppanikseen on syy täysin päin vastainen mitä ohjelman formaatissa ajetaan takaa.

surupuku

Lue myös Seiskan menestysartikkeli: Näkökulma: Temptation Island Suomi tarjoaa rahattomille ja keskenkasvuisille ikiteineille kolmen viikon ilmaisen ryyppyreissun!

- Valitsin Sallan sen takia koska, hän tuntee entuudestaan Vilman. He on tehnyt töitä yhdessä, joten vois vähän keskustella Vilmasta. Mä uskon, että Salla pystyy piristämään mua, koska kuten näkyy, mulla on mustaa päällä, ja surupukuhan on tunnetusti musta, Juuso läväyttää aivan tosissaan. Ei siinä mitään, kovaa ja korkeelta tultiin eilen alas niin tää on tätä. Mä oon ollu ihan levynä täällä, Juuso latoo aivan tosissaan. 

Kaksikko suuntaa treffeillään patikoimaan. Upeiden maisemien luulisi aiheuttavan keskustelua esimerkiksi Thaimaan upeasta luonnosta, mutta Juuson suusta kuullaan lähestulkoon pelkkää valitusta. 

- Mä oon saatan aivan siipi maassa.

- Hitto mä olin eilen levynä, sen varmaan huomasi… Se mitä näin, ei mun mielestä kunnioita meidän parisuhdetta. Puhuttiin nimenomaan, ettei PITKIÄ HALAUKSIA! 

- Vaikutti aika rajulta, että jo ekana iltana piti tanssia hitaita

Illalla resorteilla juhlittiin itsenäisyyspäivänvastaanoton merkeissä. Tilanne eskaloituu seksiasentoleikkiin, johon Juusi ei osallistu. Mies kun haluaa kunnioittaa parisuhdettaan. 

Nähtäväksi jää kuinka bileilta Juuson kannalta päättyy. Temptation Island Suomi Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin! 
 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy Käyttäjäksi Tästä linkistä!

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: nelonen media

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!