fbqTemptation Island Suomeen uusi nainen – kovia ennakkoluuloja Vilmaa kohtaan: ”Bimbo, isot punaiset huulet ja rintaa löytyy” | Seiska
juuso ja viilma

Temptation Island Suomeen uusi nainen – kovia ennakkoluuloja Vilmaa kohtaan: ”Bimbo, isot punaiset huulet ja rintaa löytyy”

Telkkari | 27.03.2019 11:11

Temptation Island Suomi -ohjelmassa nähtiin viime viikolla aikamoinen käänne, kun Janne ja Tia poistuivat saarelta jo ensimmäisissä bileissä tapahtuneen hairahduksen vuoksi. 

Keskiviikkoillan jaksossa ex-parin tilalle saadaan yksi uusi pariskunta, kun Vilma ja Juuso saapuvat viettelysten saarelle jo toistamiseen. Ensimmäisellä kerralla parin Temptation Island Suomi -matka päättyi käsittämättömään draamaan. Pari erosi… ja palasi yhteen.

Yhteinen sävel löytyi uudelleen ja Vilma ja Juuso menivät kihloihin. Onni oli kuitenkin lyhyt, sillä pari erosi jälleen, mutta myös palasi yhteen. Sen jälkeen kyyhkyläiset päättivätkin lähteä Temptation Islandilla vielä kerran testaamaan suhdettaan.

Lue lisää: TIS-Jonna iski varatun Jannen Temptation Islandissa – stalkkaa Jannen ex-tyttöystävää somessa: ”Hän esti minut kaikkialla” – turvautuu erikoiseen kikkaan!

viljo ja meiju

Jaksossa paljastuu, että niin sinkkujen ja varattujen joukosta löytyy ennakkoluuloja Vilma ja Juusoa kohtaan. 

- Ennakko-oletukset oli, että hän on suoraan sanottuna bähän bimbo, Meiju pohtii nauraen. 

- Punaset paksut huulet ja on vähän rintaakin, Viljo laukoo älyttömiä käsiliikkeitä tehden. 

Katso myös Temptation Island Suomi -vlogi! 

 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:nelonen media

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!