Telkkari

Temptation Island SuomI: Grillimaisteri Sami Kuronenkin ihmettelee Emilian kumppanin röyhkeää käytöstä: "Onko Wallu aina ollut tuollainen!?"

22.04.2020 22:10

Temptation Island Suomen 7. tuotantokausi on nyt puolessa välissä. Ohjelman 12. jakson iltanuotiolla Emppu pääsee jälleen kerran katsomaan kumppaninsa Wallun videota. Tuttuun tapaan mies on viihtynyt Jeminan seurassa, ja avautuu naiselle ihastumisen tunteistaan. Emppu analysoi rennosti videon tapahtumia.

- Wallu haluaa varmaan, että Jemina myös kertoisi tuntevansa ihastuksen tunteita häntä kohtaan.

Temptation Island Suomi: Kyyneliä nuotiolla - Wallu särkee naisensa sydämen: "Oli se p**kamainen veto!"

Wallu avautuu videolla siitä, että hänellä olisi vielä jonkinlaista toivon kipinää hänen ja Empun suhteen. Empun mukaan hän on itse tässä vaiheessa Wallulle vain jonkinlainen "kakkosvaihtoehto", jos Jemina ei ihastu Walluun.

- Ei siinä ole enää mitään järkeä puhua tollaisia, että haluaa vielä uskoa että meillä olisi mitään toivoa, Emppu toteaa.

Ikuinen vappu jatkuu Temptation Island Suomessa! Wallu ottaa liikaa miestä väkevämpää ja avautuu kiusallisesti: Olen vemputtanut töissä, junassa...

 

Wallu ja Jemina

"Ottaisitko vielä Wallun takaisin?"

Juontaja Sami Kuronen esittää Empulle vaikean kysymyksen hänen parisuhteestaan.

- Jos nyt pitäisi tehdä päätös, niin ottaisitko vielä Wallun takaisin?

- En, Emppu vastaa.

Mattu taputtelee Emppua olkapäälle, ja katsoo häntä ylpeästi. Sekä Mattu että Mira ovat sarjan aikana todenneet, että hänen pitäisi jättää Wallun. Myös sinkkumiehet ovat sanoneet suoraan, ettei Empun kannata jäädä nykyiseen suhteeseen.

Temptation Island Suomi: Emppu saa tarpeekseen Wallun sekoilusta: Vaikka olisin kuinka kännissä, voidaanko olla puhumatta siitä?!

Mattu ja Emppu
Mattu tukee Emppua iltanuotiolla.

Grillimaisteri Sami

Varatut naiset ovat katsoneet jo monta iltanuotiovideota Samin kanssa. Wallun käytös miesten saarella on ilmeisesti myös yllättänyt Samin, joka esittää nyt Empulle suoran kysymyksen Wallun luonteesta.

- Onko Wallu aina ollut tuollainen?

- Kyllä hän on. Ja olen aina myös ajatellut, että hän on tuollainen. Mutta se on hyvä, kun olen nyt myös itse nähnyt sen, Emppu toteaa.

Emppu
Emppu pohdiskelee jälleen kerran parisuhdettaan iltanuotiolla.
 

 

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Nelonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!