tis-emppu ja tis-wallu

Temptation Island Suomi: Kyyneliä nuotiolla - Wallu särkee naisensa sydämen: ”Oli se p**kamainen veto!”

08.04.2020 22:15

Temptation Island Suomen  jaksossa 9. huhtikuuta nähdään, kuinka Wallun ja Emilian parisuhde on hajoamassa käsiin.  Wallu myöntää hyvin avoimesti kaikille sinkkunaisille ja muille varatuille miehille yhteistreffeillä, mitä hän todellisuudessa ajattelee tyttöystävästään. 

- Darra pois ja Emilia pois, Wallu naurahtaa.

Häpeämätön pettäjä

Wallu suuteli kiihkeästi sinkkuviettelijätär Jeminan kanssa edellisillan bileissä, eikä häntä kaduta yhtään. Wallu on saarella "sinkkulinjalla", eikä hän ole huolestunut käytöksestään Emiliaan kohtaan. . 

- Mä oon oikeestaan heittänyt hanskat tiskiin tän suhteen suhteen, Wallu julistaa.

Wallun vieressä istuva Jemina nähtävästi hämmästyy silminähden. Viettelijttär pyöräyttää silmiään merkittsevästi. 

Tis-Jemina ihmettelee tis-Wallun puheita.
Ruskeatukkainen sinkkuviettelijätär Jemina pyörittelee silmiään Wallun jutuille.

Ristiriitaiset tunteet

Wallu on ristiriitojen mies. Hän esimerkiksi väittää kovasti, "ettei hän halua satuttaa Emiliaa", vaikka kiehnää jatkuvasti sinkkunaisten syleilyssä. Wallun ihastus Jemina puolestaan näkee asian siten, että Wallu yrittää tehdä itsestään "uhria" suhtessaan. 

- Wallu ei ajattele kauheasti, että hän on tehnyt sen enempää väärin kuin Emppukaan. Hän on mielestään tässä se loukattu. Kyllä mä itse ajattelen silleen, että hän on nyt pikkasen enemmän loukannu Emppua, Jemina toteaa.

Varattu Jape hämmästelee kaverinsa Wallun tekoja hänkin. 

tis-emilia ja tis-wallu
Pariskunta Emilia ja Wallu vielä iloisen näköisinä parisuhteessa kuvausten alkupäivinä uima-altaassa. 

- En nyt vähättele sitä, mitä Wallu sieltä ekana näki. Walluhan töpeksi itsekin tuossa, että Wallu lähti nyt vähä liikaa tohon. Hänen olisi ehkä kannattanut vielä katsoa sitä omaa käytöstä, eikä lähtee heti perseilemään, Jape pohtii.

Wallu yrittää vakuuttaa kaikkia siitä, ettei hän halua kostaa tyttöystävälleen mitään.  

- Mä en halua sanoa näin sitä saa mitä tilaa mutta, jos Emilia ois käyttäytynyt siellä kunnolla ja näin. En mä varmasti olisi pussanut Jeminan kanssa tai olisi ottanut Jeminaa sitten viereen. Ei tämä ole mikään kilpailu, että laitetaan puntit tasan, Wallu latelee

VAROITUS: Sisältää juonipaljastuksen!! 

Emilia murtuu kyyneliin jälleen kerran iltanuotiolla, kun hän katsoo Wallun käyttäytymistä viettelysten saarella. Nainen kysyy kesken katsomisen ohjelman juontajalta Sami Kuroselta, onko hänen pakko katsoa video loppuun asti. 

- Ei sun ole pakko katsoa mutta luurit on pidettävä päässä, Sami vastaa totisena.

Emilian ahdistuksen huomaa selkeästi, kun hän tuijottaa poikaystävänsä touhuja. Naisen ahdinkoa lisää Wallun kaverin Japen kommentit heidän parisuhteestaan. 

- Mitä v**tua sä himmailet. Sul on menny Empun kaa huonosti teidän suhde on poikki. Tee mitä haluut, Jape neuvoo Wallua. 

varattu Mattu lohduttamssa varattua Emiliaa iltanuotiolla.
Japen tyttöystävä Mattu lohduttamssa murtunutta Emiliaa iltanuotiolla.

Sami ihmettelee Emilian kanssa Wallun ymmärystä siitä, että mikä on loukkaavaa käytöstä parisuhteessa. He arvelevat Wallun käsityksen mukaan se tarkoittaa seksiä, vaikka Wallu on itse loukkaantunut paljon pienemmästä. Samia hämmästyttää Wallun ristiriitaisuus. Sami vertaa Wallun käytöstä tämän puheisiin siitä, että Wallu ikävöisi Emiliaa.

- Se varmaa vetoaa siihen ikäväänkin sen takia, kun se ei ole varma onko se Jemina kiinnostunut siitä, Emilia arvelee.

Emilia arvelee poikaystävänsä vielä rikkovan sarjassa ainoan rajansa ja harrastaa seksiä jonkun kanssa. Emilia saa iltanuotion jälkeen tukea muilta varatuilta naisilta. Emilia kertoo muille naisille, että Wallu väittää videolla heidän eronneen.

- Oli se paskamainen veto erota videon kautta, Emilia sanoo.

Aiheena iltaroviossa

Jenna Mäkikyrön juontamassa TIS-Iltaroviossa puitiin 3. huhtikuuta Wallun ja Emilian käyttäytymistä Temptation Island Suomen uusimmalla kaudella. Jenna naureskelee Seiskan toimittajan Antero Alhosen huomiolle Wallun keskustelutaidoista, kun Antero huomauttaa Wallun puhuvan vain sinkkunaisten ulkonäöstä.

 

 

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!

Teksti: Niki Miettinen
Kuvat: Lars Johnson photography/Nelonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!