fbq
Telkkari
03.02.2022 21:35
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Nelonen, EVA-LIISA ORUPÕLD
TIS-Eetu ja Essi
Temppareiden erikoisjakso: Sami kehuu ”himmailleen” Julian käytöstä – vertaa pettäjä-Eetuun: ”Kadutko?”
Telkkari
03.02.2022 21:35
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Nelonen, EVA-LIISA ORUPÕLD

Temptation island Suomen eli Temppareiden tänään (3.2.) nähtävässä jaksossa osallistujat kokoontuvat yhteen katsomaan videoita tosi-tv-seikkailuistaan sekä kertomaan Sami Kuroselle nykykuulumisensa. Moni katsoja varmasti odotti jännittyneenä, kuinka Eetun ja Julian jälleennäkeminen sujuisi. Pariskunta erosi viimeisen iltanuotion jälkeen, koska Eetu oli toistuvasti pettänyt tyttöystäväänsä harrastamalla seksiä sinkku-Essin kanssa.

Lue myös: TIS: Eetu ja Essi eivät malta pitää näppejään erossa toisistaan viimeisenäkään iltana - valot pois ja sänky natisemaan!

Kuvausten jälkeen kaksikko ei ollut nähnyt toisiansa ennen erikoisjakson kuvaamista. Seiska julkaisi eilen keskiviikkona (2.2.) Iltarovion, jossa vieraana ollut Eetu kertoi hänen ja Essin avoliitoksi muodostuneesta suhteesta.

Lukijoillemme ei tulekaan yllätyksenä se, että Eetu kertoo muutama kuukausi sitten kuvatussa erikoisjaksossa hänen ja Essin lämpimistä väleistä.

TIS-Eetu ja Essi
Eetu harrasti viettelijä-Essin kanssa seksiä useaan otteeseen houkutusten saarella.

Julia ja Eetu esiintyvät erikoisjaksossa iltanuotion tavoin rauhallisesti. He katsovat Sami Kurosen johdolla videoilta otteita Tempparit-reissustaan. Videoilla käy ilmi, kuinka Julian ja naisten resortilla olleen sinkku-Artun välillä oli kemiaa kuvauksissa.

- Oliks sun ja Artun välillä mitään? Sami kysyy Julialta.

- Kyllä mä myönsin jossain loppuhaastattelussa, että olin kiinnostunut ja ehkä pikkaisen ihastunut, Julia vastaa.

Sami toteaa Essin vastauksen jälkeen, ettei ihastukselle voi mitään. Hän kehuu Juliaa siitä, että tämä toimi ihastuneena oikein "himmaamalla" omaa käytöstään.

TIS-Arttu
Julia myöntää olleensa pikkuisen ihastunut sinkku-Arttuun. Hän ei kuitenkaan tehnyt mitään tämän kanssa, ja saa nyt kehuja Sami Kuroselta.

Sami vertaa Julian käytöstä tämän ex-poikaystävään Eetuun.

- Kadutko sitä, että et käyttäytynyt Julian tavoin? Sami kysyy Eetulta.

- Totta kai kadun osittain sitä, että en Julian kanssa sovittuja sääntöjä noudattanut. En kadu sitä, että ihastuin Essiin. Pettämistä kuitenkin kadun, olisin voinut tulla aluksi Suomeen eroamaan ja sitten vasta katsoa tilannetta.

Osuutensa lopuksi Eetu osoittaa kunniaa ex-tyttöystävälleen.

- Olen ylpeä meistä molemmista, mutta vielä enemmän Juliasta. Hän pystyi hoitamaan asiat todella aikuismaisesti, vaikka näkikin rankkoja asioita videoilta.

Alta voit katsoa eilen julkaistun Seiskan Iltarovion.

Lue myösAvoliitto! Julia-rakastaan Temppareissa pettänyt Eetu rakastui viettelijä-Essiin