Tältä entinen Salatut elämät -tähti Ronny Roslöf näyttää nyt – kuva! Vaihtoi näyttelemisen asuntobisnekseen, saa yhä fanipostia

Telkkari | 27.10.2017 10:12

Salatut elämät -sarjasta tuttu Ronny Roslöf, 28, on sarjasta lähdettyään työskennellyt vuoden verran asunnonvälittäjänä. Hän nauttii uudesta työstään.

– Hommia on riittänyt. Asuntoja on mennyt hyvin kaupaksi, ja huomaan kuluttajien luottavan vallitsevaan tilanteeseen, Ronny kertoi XS sports nutrition -urheiluravinnesarjan julkistustilaisuudessa.

Lue myös: Salkkari-Ronny uudesta työstään: Miljoonakaupat vielä tekemättä!

Ronny lähti Salkkareista vajaa vuosi sitten. Sarjan jälkeen hän näytteli jääkiekon MM-kisoista kertovassa 95-elokuvassa puolustaja Petteri Nummelinia. Odotettu lätkäelokuva tulee teattereihin 25.12., mutta Ronny tähyää jo eteenpäin.

– Pääpaino on edelleen näyttelemisessä, mutta nyt tehdään asuntohommia. Pieniä virityksiä on meneillään, ja minusta tuntuu, että ensi vuosi voi olla ihan nasta. Ei sitä koskaan tiedä, mihin elämä vie.

Ronny Roslöf

Ronny saa edelleen Salkkarit-faneilta viestejä ulkomaita myöten.

Lue myös: Salkkari-Ronnyn ikimuistoisin fanikohtaaminen: Rouvat repivät koirapuistoon!

– Meillä on faneja ympäriinsä, sillä YouTubeen on käännetty klippejä sarjasta. Sain juuri Kiinasta pitkän viestin, jossa harmiteltiin, että olen lähtenyt sarjasta. Kyllä porukka kaipaa minua takaisin, mutta tulevaisuus on jollain tapaa kirkas, luotan siihen.

Teksti:Katja Lintunen
Kuvat:Kari Pekonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!