Salkkari-Ronny uudesta työstään: Miljoonakaupat vielä tekemättä!

Uutiset | 12.02.2017 19:07

Salatut elämät -sarjassa näyttelevä Ronny Roslöf aloitti alkuvuodessa kiinteistönvälittäjän työt Kahdeksan päivää -yrityksessä.

- En tiedä, mikä on tähän mennessä isoin tekemäni kauppa, sillä olen tehnyt aika paljon yhteiskauppoja muiden välittäjien kanssa. En ole vielä päässyt tekemään miljoonakauppoja, mutta niitä odotellaan. Nälkä kasvaa syödessä, Ronny Roslöf kertoo Seiskalle.

Työt eivät kilpaile

Ronnylla riittää kiirettä kahden työn kanssa.

- Kiinteistönvälittäjän työ on sähköpostien laittamista ja puhelimeen puhumista sekä näytöillä käymistä. Kumpikaan työ ei syö toista pois. Minun on mahdollista tehdä kumpaakin samanaikaisesti, Ronny kertoo.

 Ronny saapui Memphis-ravintolan syntymäpäiville avopuolisonsa Lindan kanssa, mutta pariskunta kieltäytyi yhteiskuvasta. Viime aikoina pariskunta ei ole juurikaan ehtinyt käymään yöelämässä lukuun ottamassa viime viikonlopun Emma-gaalaa.

- Emme lähteneet kuitenkaan Emma-gaalan virallisille jatkoille, koska meidät puhuttiin ympäri ja lähdimme juhlimaan toisaalle.

Pariskunta asuu Helsingin keskustassa. Arvoasuntojen välittäminen on saanut Ronnyn haaveilemaan isomman asunnon hankkimisesta.

- Sitä ennen kuitenkin pitää kasvattaa pankkitilin saldoa sen verran, että siihen on varaa. Haaveilen, että voisin jonain päivänä asua todella hienossa asunnossa.

Ensin työt, sitten huvi

Edellisen kerran Ronny ja Linda ovat lomailleet yhdessä heinäkuussa Kreikassa.

- Seuraavasta matkasta ei ole tietoa, sillä nyt keskityn duunien tekemiseen. Huvitellaan vasta niiden jälkeen, Ronny naureskeli.

Lindan mukaan Ronny ei tee kuitenkaan liikaa töitä.

- Teemme molemmat sopivasti töitä.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Atte Kajova
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!