fbq
Telkkari
04.02.2019 21:35
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Timo Korhonen
Tähdet, tähdet -harjoitukset osoittautuivat kivuliaiksi – Petra Garganon vartalo mustelmilla, Heidi Kyrö löi päänsä!
Telkkari
04.02.2019 21:35
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Timo Korhonen

Ensimmäisen Tähdet, tähdet -jakson harjoitukset eivät sujuneet ilman haavereita – ainakaan Petra Garganon ja Heidi Kyrön osalta.

Petra esitteli ilma-akrobatiaa eilisessä (3.2.) suorassa lähetyksessä. Laulaja esitti Kaija Koon hitin Vapaa roikkuen pää alaspäin lähes koko kappaleen ajan.

- Sain ajatuksen esityksestä jo silloin, kun suostuin mukaan ohjelmaan. Olin päättänyt show’n ennen kuin edes tiesin, hallitsenko sitä lainkaan. Aloin harjoitella esitystäni melkein kaksi kuukautta sitten, Petra kertoi Seiskalle suoran lähetyksen jälkeen.

Heidi Kyrö puolestaan luotti Las Vegas -tyyliseen show-numeroon. Hän esitti Doobie Brothersin klassikon Long Train Runnin’. Häntä kehuttiin etenkin Twitterissä, ja katsojat hehkuttivat Heidin tyhjentäneen pakan komeasti.

- Siistiä, jos ihmiset ovat löytäneet jo ensimmäisestä lähetyksestä sen, mitä ehkä meistä kumpikin on halunnut tuoda. Tuntuu siistiltä, jos joku ajattelee Las Vegas -mielleyhtymää Heidi Kyröön. Se on parasta, mitä voi toivoa, Heidi iloitsi.

Millaisia haavereita vaativien esitysten harjoituksissa sattui? Katso video!

Tähdet, tähdet MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.15.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »