TIS-Iltarovio: Meiju puhuu suunsa puhtaaksi exästään Iirosta - suhde päättyi rajun sekoilun myötä: "Meille tuli isoja riitoja"

Telkkari | 23.10.2020 13:00

Temptation Island Suomessa supersekoilun jälkeen rakkaansa jättänyt Meiju Koskela kertoo väleistään ex-poikaystäväänsä Iiroon.

Meiju nähtiin Temptation Island Suomen viidennellä kaudella yhdessä silloisen poikaystävänsä Iiron kanssa. Ohjelmassa molemmat antautuivat viettelysten vietäviksi, mutta Iiron jatkuva sekoilu oli Meijulle viimeinen niitti, ja hän jätti miehen eroroihuksi muuttuneen viimeisen iltanuotion päätteeksi.

Meiju kertoi TIS-Iltarovion haastattelussa hänen ja Iiron nykyisistä väleistä.

- Meillä on oikeastaan hyvät välit. On superihanaa, että olen saanut Iiron elämääni. Hän ei vain ollut minulle SE tyyppi. Me lähdimme ohjelmaan suhteemme alkuvaiheessa. Olimme rakastuneita, mutta emme rakastaneet toisiamme niin kuin matka olisi vaatinut, Meiju kertoi.

Lue myös: TIS-Iltarovio: Lancesta eronnut Viivi avoimena masennuksestaan - yritti itsemurhaa nuorempana: "Minulla oli ollut paha masennuskausi"

Hän ja Iiro yrittivät saada suhteensa toimimaan kohuohjelman jälkeen, mutta jälkikäteen Meiju on alkanut katua päätöstä.

- Kokeilimme kuvausten jälkeen, miten suhde lähtee siitä. Menimme päivä kerrallaan, mutta minulta oli väärin antaa hänelle hieman siimaa, koska tiesin koko ajan, ettei suhteesta tule mitään. Se oli sellaista, että tarvitsin vierelleni jonkun, koska reissu oli niin rankka – varsinkin Suomeen paluu. Tarvitsin siihen jonkun, joka on käynyt läpi saman kokemuksen. Meille tuli isoja riitoja muun muassa siitä, että olin johdatellut Iiroa harhaan. Emme olleet väleissä pitkään aikaan. Sen jälkeen olemme saaneet rakennettua aika hyvän ystävyyden.

Iiro herätti erittäin voimakkaita reaktioita katsojissa, ja sosiaalisessa mediassa hänet ristittiin Liero-Iiroksi.

- Periaatteessa ymmärrän ihmisten tunnereaktiot. Toisaalta he eivät tunne Iiroa, vaan he tietävät vain hirveimmät kohdat, jotka on leikattu ohjelmaan mukaan. Jos minä olen päässyt siitä yli, niin pääskää tekin!

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:EVA-LIISA ORUPÕLD
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Veri roiskui Texasissa! Danny kaatui Harley-Davidsonilla – Seiska lennätti musiikkineuvoksen Houstoniin tapaamaan pikkuveljeään!

Katso video!

Julkkisjuristi Heikki Lampela esittelee harrastuksensa: Ei urheilusuoritus, vaan henkinen kokemus – katso video!

Katso video!

Hävyttömän kallis harrastus! Julkkisjuristi Heikki Lampela törsää sähköpotkulautailuun vähintään 1200€ joka kuukausi - tämä video sinun on nähtävä!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!