TIS-Iltarovio: Lancesta eronnut Viivi avoimena masennuksestaan - yritti itsemurhaa nuorempana: "Minulla oli ollut paha masennuskausi"

Telkkari | 16.10.2020 18:00

Temptation Island Suomen kesken jättänyt ja Lancesta eronnut Viivi ei häpeä puhua kamppailustaan masennuksen kanssa.

TIS-Iltaroviossa vieraillut Viivi kertoi avoimesti henkisistä haasteistaan. Hän on puhunut Temptation Islandissa ulkonäköpaineistaan, ja sosiaalisessa mediassa kirjoitetut negatiiviset kommentit iskivät Viiviin toden teolla.

- Tuollainen ohjelma toi pintaan ulkonäkökeskeisyyttä. En ollut ajatellut, miksi ulkonäköni olisi niin iso juttu. Sitten somet ja Jodelit alkoivat huutaa asiasta, ja tulin itsetietoisemmaksi, Viivi kertoi.

Viivi haluaa saada elämänsä ja ajatuksensa tasapainoon, ja hän on aloittanut terapian.

- Kaikkien pitäisi käydä terapiassa. Se on parasta, mitä ihminen voi itselleen tehdä. Olen alkanut tutkia itseäni, ja yritän kehittyä joka päivä enemmän.

Lue myös: Temptation Islandin Viivi ja Lance erosivat – Lancelta tyly ilmoitus murtuneelle Viiville junassa heti TIS-kuvausten jälkeen!

 

Apua pienistä asioista

Viivi myöntää käyneensä pohjalla masennuksensa takia. Hän sai apua arjen pienistä asioista.

- Kun sairastuin masennukseen kolmisen vuotta sitten, totuin elämän tavoitteiden olevan todella pienuuteen. Kun aloitin nykyisessä työssäni, en ollut aluksi kiinnostunut palkasta. Olin innoissani siitä, että minulla oli jokin rutiini. 

Viivi on kamppaillut masennuksen kanssa jo vuosien ajan. Hän koki jo lukiossa pienten asioiden olevan keinoja päästä ulos ahdingosta edes hetkeksi.

- Ajattelin joskus lukion ensimmäisellä luokalla, kun minulla oli ollut todella paha masennuskausi ja itsemurhayrityksiä, että minulla on kaksi vaihtoehtoa: jäänkö sänkyyn makaamaan, vai nousenko ylös ja menen vaikka kävelylle. Lähdin kävelemään ilman sen suurempaa suuntaa. Se oli käänteentekevä hetki. Toinen on, ettei koskaan voi puhua liikaa. Voi puhua itselleen, läheisilleen, terapeutille tai vaikka muistikirjalle. Tärkeintä on saada olonsa ulos. Jos sen saa kirjoitettua, voi tekstejä katsoa toisen ihmisen silmin.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:EVA-LIISA ORUPÕLD
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Yritti muokata itsensä virheettömäksi! Sanna Kiiski räväyttää Leikkauksella laihaksi -sarjan toisessa jaksossa: ”Kokeilin kaikki mahdolliset täyteaineet”

Temptation Island -Meiju esitteli kauneusleikkauksensa lopputulosta – näin paljon hänen nenänsä muuttui

Katso video!

Nyt pärähtää! Salatut elämät -tähdet nauhoittivat legendaarisen tunnuskappaleen uudestaan - tältä näyttelijät kuulostavat

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!