Telkkari

TIS-Iltarovio: Liero-Iiron maine vaikutti Temptation Island -tähden rakkauselämään: ”Toisia treffejä ei välttämättä tullutkaan!”

13.11.2020 17:01

Temptation Island Suomen viidenneltä kaudelta tuttu Iiro Bärlund joutuu yhä todistelemaan hyvyyttään tuntemattomille ihmisille.

Iiro ja hänen silloinen tyttöystävänsä Meiju Koskela testasivat parisuhdettaan viettelysten saarella, mutta lopputulos oli kaikkea muuta kuin onnistunut. Pari erosi viimeisellä iltanuotiollaan.

Ohjelman aikana Iiro herätti keskustelua sosiaalisessa mediassa, ja häntä arvosteltiin armottomasti. Kauden edettyä Iiro nimettiin sosiaalisessa mediassa Liero-Iiroksi.

Lue myös: TIS-Meiju puhuu suunsa puhtaaksi exästään Iirosta - suhde päättyi rajun sekoilun myötä: "Meille tuli isoja riitoja"

 

Maine kärsi

Sarjan päätyttyä Iiro on palasi sinkkumarkkinoille ja deittailun ihmeelliseen maailmaan. Sarjan tapahtumat aiheuttivat sen, että Iiro joutui kohtaamaan ihmisten ennakkoasenteita.

- Kaikilla on tai monella on ajatus siitä, millainen kuva on jäänyt minusta Temptation Islandissa. Sen myötä joutuu ehkä hieman selittelemään sitä, että onkin oikeasti ihan hyvä tyyppi. Muutamia treffejä on ollut niin, että treffit ovat sujuneet hyvin ja näin… Sitten jos he eivät ole tienneet asiasta ja se on selvinnyt kaverin kautta vaikka seuraavana päivänä, niin sen jälkeen ei olekaan ehkä tullut seuraavia treffejä, Iiro kertoo TIS-Iltarovion haastattelussa.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:EVA-LIISA ORUPÕLD
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Jari-Matti Latvala sai kaksi superuhkeaa povipommia mylvimään: ”Ruikkiiko se, kun sitä painelee?” - katso video!

Katso video!

Temptation Island -Meiju Koskela menee plastiikkakirurgin veitsen alle: ”Äitini ei pidä tästä – isäni kanssa emme edes keskustele asiasta” - katso video!

Oho, Jari-Matti Latvala antoi kyydit kahdelle superuhkealle povipommille: ”Avain...tuota...reikään” - katso video!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!