TIS-Iltarovio: Liero-Iiron maine vaikutti Temptation Island -tähden rakkauselämään: ”Toisia treffejä ei välttämättä tullutkaan!”

Telkkari | 13.11.2020 17:01

Temptation Island Suomen viidenneltä kaudelta tuttu Iiro Bärlund joutuu yhä todistelemaan hyvyyttään tuntemattomille ihmisille.

Iiro ja hänen silloinen tyttöystävänsä Meiju Koskela testasivat parisuhdettaan viettelysten saarella, mutta lopputulos oli kaikkea muuta kuin onnistunut. Pari erosi viimeisellä iltanuotiollaan.

Ohjelman aikana Iiro herätti keskustelua sosiaalisessa mediassa, ja häntä arvosteltiin armottomasti. Kauden edettyä Iiro nimettiin sosiaalisessa mediassa Liero-Iiroksi.

Lue myös: TIS-Meiju puhuu suunsa puhtaaksi exästään Iirosta - suhde päättyi rajun sekoilun myötä: "Meille tuli isoja riitoja"

 

Maine kärsi

Sarjan päätyttyä Iiro on palasi sinkkumarkkinoille ja deittailun ihmeelliseen maailmaan. Sarjan tapahtumat aiheuttivat sen, että Iiro joutui kohtaamaan ihmisten ennakkoasenteita.

- Kaikilla on tai monella on ajatus siitä, millainen kuva on jäänyt minusta Temptation Islandissa. Sen myötä joutuu ehkä hieman selittelemään sitä, että onkin oikeasti ihan hyvä tyyppi. Muutamia treffejä on ollut niin, että treffit ovat sujuneet hyvin ja näin… Sitten jos he eivät ole tienneet asiasta ja se on selvinnyt kaverin kautta vaikka seuraavana päivänä, niin sen jälkeen ei olekaan ehkä tullut seuraavia treffejä, Iiro kertoo TIS-Iltarovion haastattelussa.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:EVA-LIISA ORUPÕLD
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Sabina Särkän ulkonäkö herätti keskustelua – saiko missikaunotar erityiskohtelua Selviytyjät Suomen kuvauksissa?!

Oliko Selviytyjissä seksiä ja ihastumisia? Niko Saarinen tosi-tv-sarjan kulisseista: ”Epäilen, että…”

Katso video!

Vatsalihakset näkyviin! Viivi Altosen viimeinen rutistus ennen Miss Universum -kisakoitosta – kaunotar esittelee tyrmäävää figuuriaan bikinikuvissa!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!