fbq
Telkkari
10.12.2020 13:26
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD
TIS-Iltarovio: Jonnalta armoton avautuminen Jussin ja sinkku-Inkun salaisesta seksisessiosta – kuuli asiasta vasta kuvausten jälkeen: ”Mitä v**tua”
Telkkari
10.12.2020 13:26
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD

Temptation Island Suomen puhutuin henkilö eli Jonna kertoo vihdoin kaiken kohuohjelman tapahtumista ja etenkin sen jälkeen selvinneistä asioista.

Jonna suuntasi viettelysten saarelle testaamaan parisuhdettaan silloisen poikaystävänsä Jussin kanssa. Jussi ja Jonna molemmat heittivät homman läskiksi heti alkumetreillä. Jussi iski silmänsä sinkku-Inkkuun, Jonna puolestaan sinkku-Tinoon.

Viimeisen iltanuotion päätteeksi Jonna ja Jussi erosivat. Iltanuotiolla ei kuitenkaan paljastunut, että Jussi oli harrastanut seksiä sinkku-Inkun kanssa kameroiden ulkopuolella. Asia selvisi Jonnalle vasta myöhemmin.

- Tuli hieman yllätyksenä, miksei Jussi voinut kertoa sitä heti. Varsinkin, kun luin viimeisellä iltanuotiolla listaa, jossa luki, että hän pettäisi ilman kameroita. Siinäkin vaiheessa hän oli hiljaa. Kun Jonna ei tiedä, niin kaikki on hyvin, Jonna sanoi TIS-Iltarovion haastattelussa.

Lue myös: TIS-Iltarovio: Jussi kertoo kaiken jäätävästä välirikostaan sinkku-Inkkuun - näin rumaksi tilanne äityi kuvausten jälkeen!

 

Inkku paljasti seksisalaisuuden

Jonna sai tietää salaisesta seksisessiosta Inkulta.

- Olimme Viivin kanssa luonani heinäkuussa, kun tulimme kuvauksissa. Puhuin Inkun kanssa videopuhelua normaalisti, koska hän oli minulle todella mukava kuvausten jälkeen. Hän soitti minulle pahoittelupuhelun heti saatuani puhelimeni takaisin. Hän pahoitteli, että oli ollut Jussin kanssa. Sanoin, että hyvä vaan, jotta näkee, millainen p**se hän on.

Puhelun edettyä Jonna hämmästeli, etteivät Inkku ja Jussi harrastaneet seksiä missään vaiheessa.

- Tiesin, että heillä oli ollut jotain käsipeliä bileissä. En tiedä, missä he olivat sen tehneet, koska en ollut nähnyt mitään. Varmaan jossain saaren pusikossa. Pohdin, miksi he eivät menneet siitä pidemmälle. Sitten Inkku kertoi, että itse asiassa kyllä he menivät. Olin aivan, että mitä v**tua, miksi hän ei kertonut mitään aikaisemmin! Hän oli esittänyt kaveriani viikon, ja samaan aikaan hän salaili jotain tuollaista. Olin niin vihainen Inkulle ja Jussille. Päätin, etten ole hänenkään kanssaan tekemisissä, koska hän ei ollut rehellinen. 

 

Välienselvittelyä baarissa

Jonna yritti tavoitella Jussia lukuisia kertoja selvittääkseen asian.

- Eihän hän vastannut, koska hän ei vastannut minulle ollenkaan puhelimeen reissun jälkeen. Laitoin Jussille monta viestiä, ja hän muistaakseni vastasi: ”Asia selvä.”

Viikkoa myöhemmin Jonna ja Viivi olivat yhdessä baarissa. Silloin Jonna huomasi hetkensä koittaneen.

- Näin Jussin olevan samassa baarissa kavereidensa kanssa. Sanoin Viiville, että nyt mennään selvittämään tämä asia, koska Jussi ei voi alkaa raivota. Meitä oli ohjeistettu, että älkää herättäkö mitään huomiota baareissa, koska ihmiset tietävät teidän olleen kuvauksissa. Menin Jussin pöytään, ja sanoin, että nyt puhutaan. Hänen oli pakko puhua kanssani seksin harrastamisesta ja kaikesta, koska hän ei voinut huutaa minulle baarissa. Hänen oli pakko puhua kanssani siinä.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »