Katso kuvat!

Naisellisuuden multihuipentuma! Uhkea ja hoikistunut Helena Ahti-Hallberg, 52, sädehti TTK -tilaisuudessa – Mikko Leppilampi sanoi ääneen sen, mitä kaikki varmasti ajattelivat

Telkkari | 06.08.2020 18:36

MTV:n huippusuositusta Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta nähdään syksyllä jo 13. tuotantokausi. Syyskuun alussa alkavan viihdespektaakkelin julkistustilaisuus järjestettiin tänään torstaina (6.8.) Helsingissä hotelli Kämpissä.

Lue myös: Tanssii tähtien kanssa 2020 -parit esiteltiin - nämä julkkikset valloittavat parketin syksyllä!

Paljastettujen kilpailijoiden ohella ökyhotellin kirkkaisiin valoihin asteli myös ikoninen TTK-tuomaristo. Vaikka Jorma Uotisella ja Jukka Haapalaisella oli sanansa sanottavana, tuomarikolmikosta Helena Ahti-Hallberg varasti show’n täydellisesti itselleen.

Hoikistunut Helena aiheutti jo esiintymislavalle astellessaan ihastuksen huokauksia paikallaolijoiden keskuudessa. Hän oli tuttuun tapaansa viimeisen päälle huoliteltuna, nappiin osunutta asuvalintaansa myöten.

Helena Ahti-Hallbergin yllä nähtiin klassisen kaunis vaaleanpunainen luomus.
TTK-tähtituomari Helena Ahti-Hallbergin yllä nähtiin klassisen kaunis vaaleanpunainen luomus.

"Jos Helena sallit..."

Vaaleanpunainen mekko teki kunniaa tanssinopettajan hoikistuneelle olemukselle. Erittäin avonainen asun yläosa taasen todisti vaaleaverikön olevan yhtä uhkea kuin aina ennenkin.

Lue myös: Uskomattoman uhkea Helena Ahti-Hallberg kirmaa bikineissä vedestä: aiheutti villit aplodit lehdistönäytöksessä - video!

Naisellisuuden multihuipentuman kokonaisvaltainen sädehdintä oli sitä luokkaa, ettei edes Mikko Leppilampi voinut jättää sitä noteeraamatta. Tilaisuuden juontanut komistus sanoi ääneen sen, mitä kaikki paikallaolijat varmasti ajattelivat.

– Jos Helena sallit, niin sanon vain sen verran, että näytät kyllä siltä kuin olisit treenannut ohjelman tanssiopettajan rooliin. Näytät tosi upealta.

Tyytyväinen Helena kuittasi kohteliaisuuden hillityllä kumarruksella.

Suomen seksikkäin viiskymppinen? Tanssiopettaja ja tv-tähti ei ole koskaan epärinyt tuoda naisellisia muotojaan esille.
Suomen seksikkäin viiskymppinen? Tanssiopettaja ja tv-tähti ei ole koskaan epärinyt tuoda naisellisia muotojaan esille.

Karisti 10 kiloa

Myöhemmin Seiskan reportteri haastatteli Helenaa luksushotellin uumenissa. Iättömän oloista viisikymppistä alkoi kovasti naurattaa kysyttäessä, mikä mahtaa olla tämän ehtymättömän hehkun salaisuus.

– En tiedä! Ainakin se, että saan tehdä töitä tanssin parissa. Ja kun näin korona-aikaan on tullut oltua paljon kotona, niin ilo ja riemu tulee siitä, kun pääsee taas töihin, Helena myhäili kallista kuohujuomaa siemaillessaan.

Lue myös: Helena Ahti-Hallbergin muodonmuutos ällistyttää: "Vaatekaapin sisältö meni uusiksi"

Helena alkoi hoikistua jo vuosi sitten kesällä aloitettuaan kovan kunto-ohjelman. Talven mittaan kaunotar oli karistanut jo kymmenisen kiloa.

– Kuka nyt haluaisi kulkea 10 kiloa reppuselässä? En minä ainakaan. Voin nyt kokonaisvaltaisesti paremmin. Tunnen, että pystyn kantamaan itseni paremmin sekä liikkumaan helpommin.

Skål! Helena paljasti Seiskan reportterille olevansa onnellinen myös tv-töiden jatkumisesta.
Skål! Helena paljasti Seiskan reportterille hotelli Kämpin uumenissa olevansa onnellinen myös tv-töiden jatkumisesta.

TTK 2020 MTV3-kanavalla alkaen 5. syyskuuta kello 20.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Eetu Ampuja & Matti Matikainen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!