Katso kuvat!

Suosikkibloggaaja Veera Korhonen pääsi Suurin pudottaja -kisassa eroon 13 vuoden työputkesta ja nälkäkiukusta: "Olen sairastanut masennusta vuosikausia" - katso kuvat!

Telkkari | 03.12.2020 21:25

Valokuvaaja ja bloggaaja Veera Korhonen, 38, saavutti toisen sijan tänään torstaina Nelosella päättyneessä Suurin pudottaja Suomi -kilpailussa. Ohjelmaan osallistuminen ja viiden viikon tauko työputkesta oli hänen mukaansa päätä puhdistava.

- Tein blogiani 13 vuotta ja leirin myötä pidin taukoa siitä ensimmäistä kertaa vuosiin. Tauko ei ollut mitenkään tarkoituksellinen, mutta se teki hyvää.

- Yrittäjänä olen ehkä kaksi viikkoa lomaillut joskus. En tiedä, milloin olisin viimeksi ollut näin kauan tauolla töistä.

Lue lisää: Drag-tähti Aarni Mikkola voitti Suurin pudottaja -kisan - selätti diabeteksen hurjalla elämäntapamuutoksella: "Tämä oli tuplavoitto!"

”J***LAUTA MIKÄ NÄLKÄKIUKKU!”

Veera kertoo päässeensä eroon työstressistä. Hän vertaa kuntoleirillä olemista meditaatioon.

- Siitä sai paljon uutta intoa. Ohjelman jälkeen omaa arkea osasi arvostaa aivan uudella tavalla.

Veera Korhonen

Hän oppi Suurin pudottaja -kilpailussa myös säännöllisen ruokarytmin, joka on helpottanut nälästä johtuvia vihanpurkauksia.

- Lehtikuvaajana työni on tosi epäsäännöllistä ja tielle voi tulla yllättäviäkin tilanteita. Joskus minulle kävi niin, että minulla piti olla vapaapäivä. Kun ei sitten ollutkaan, niin tein havainnon, että j***lauta mikä nälkäkiukku nousi!

Lue lisää: Käsittämättömiä muodonmuutoksia! Näin hurjasti Suurin pudottaja Suomi -kisaajat ovat laihtuneet - katso kuvat ennen ja jälkeen!

TOIPUU MASENNUKSESTA

Veera sanoo, että tämä vuosi ja ohjelma on tarjonnut monenlaisia hyviä muutoksia hänen elämäänsä.

- Olen puhunut avoimesti siitä, että olen sairastanut vuosia masennusta. Tämä vuosi on ollut minulle toipumista siitä. Nyt selkeästi joku iso pyörä pyörii elämässä uudella tavalla.

Antti Railio, Aarni Mikkola ja Veera Korhonen olivat Suurin pudottaja -kisan kärkikolmikko.
Antti Railio (vas.), Aarni Mikkola ja Veera Korhonen olivat Suurin pudottaja -kisan kärkikolmikko.

Uusi lempiharrastus maastopyöräily tuo Veeran elämään iloa, eikä hän kadu kalliin pyörän ostamista.

- Saan sitä aivan ekstaattisia riemun kokemuksia. Huomaan joka pyörälenkillä oppivani uutta ja löydän polkuja, joista en ole aiemmin uskaltanut ajaa. Onnistumisen kokemukset ovat olleet ihan järjettömiä.

Veera vannoo monipuolisen liikunnan nimeen, ja kertoo pitävänsä erityisesti ulkoliikunnasta.

Lue myös: Tässä ovat Suurin pudottaja Suomi -ohjelman julkkisosallistujat!

Veera kuvattuna ennen ja jälkeen Suurin pudottaja -kisan.
Veera kuvattuna ennen ja jälkeen Suurin pudottaja -kisan.

VUOROTELLEN SKUMPPAA JA TREENIÄ

Bloggaaja kertoo, että hänellä ei ole tiukkaa lukujärjestystä urheilulle, vaan hänellä on monipuolinen paletti erilaisia mahdollisuuksia.

- Ripottelen mieluisia lajeja, kuten painonnostoa tai pihatreenejä, sinne tänne arkeeni työn ympärille. Syöminen on joustavaa, enkä punnitse mitään.

Veera Korhonen

Veeran periaate on, että hän pyrkii miettimään päivittäin, mikä toisi hänelle hyvää oloa ja iloa.

- Se voi olla välissä sitä, että lähtee kaverin kanssa kakulle ja skumpalle. Toisena päivänä se voi olla liikunta. Sellainen pidempikestoinen hyvinvointi on etusijalla mielessäni.
 

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:Atte Kajova & Nelonen Media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!