Kourtney Kardashian

Suomen Lappi saa uskomattoman mainoksen: Kardashianien Suomen-vierailu näytetään miljoonille amerikkalaisille!

10.09.2019 20:31

Suomen Lappi esitellään Kardashianien tosi-tv-sarjassa.

Kourtney Kardashian matkusti Lappiin kolmen lapsensa, ex-miehensä Scott Disickin ja tämän tyttöystävän Sofia Richien kanssa huhtikuussa. Us Weekly kertoi verkkosivuillaan, että Kourtney matkusti Suomeen juhlistamaan 40-vuotissyntymäpäiväänsä.

Lue myös: Kardashianit Rovaniemellä? Kourtney Kardashianin julkaisema kuva hotellihuoneesta kertoo paljon - katso vaikka itse!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hei.

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Kourtney, Scott ja Sofia pitivät matalaa profiilia Suomen-matkallaan, ja keväällä oli epäselvää, päätyykö lomamatkasta mitään Keeping Up With The Kardashians -sarjan uudelle tuotantokaudelle.

Lue myös: Kourtney Kardashianin Suomen-vierailun tarkoitus paljastui: juhli Lapissa ex-miehensä ja tämän 20-vuotiaan tyttöystävän kanssa - Sofia Richie julkaisi kuvan Lapista!

Nyt on selvinnyt, että Lapin-vierailu nähdään kuin nähdäänkin suosikkisarjassa. Suomen Lappi esitellään katsojille 17. kauden neljännessä jaksossa. Uudet jaksot nähdään jenkkitahtiin C Moressa, ja Suomi-jakso on nähtävillä suoratoistopalvelussa ma 7.10.

Sarjaan pääseminen on mitä mainion mainos Lapin upeille maisemille, sillä miljoonat amerikkalaiset seuraavat Keeping Up With The Kardashians -sarjaa joka viikko.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: All Over Press, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!