fbq
Hllwd
09.04.2019 17:33
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: all over press
kourtney kardashian
Kourtney Kardashianin Suomen-vierailun tarkoitus paljastui: juhli Lapissa ex-miehensä ja tämän 20-vuotiaan tyttöystävän kanssa - Sofia Richie julkaisi kuvan Lapista!
Hllwd
09.04.2019 17:33
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: all over press

Suomi sai viime viikolla vieraakseen todellisen maailmantähden, kun juuri uuden lifestyle-sivustonsa lanseerannut Kourtney Kardashian matkusti Lappiin lastensa, ex-miehensä Scott Disickin ja tämän nuoren tyttöystävän Sofia Richien kanssa. 

Lue myös: Kardashianit Rovaniemellä? Kourtney Kardashianin julkaisema kuva hotellihuoneesta kertoo paljon - katso vaikka itse!

Us Weekly kertoo nettisivuillaan, että Kourtney saapui Suomeen viettämään 40-vuotissyntymäpäiväjuhliaan, vaikka kolmen lapsen äiti ei näytä juuri päivääkään yli kaksikymppiseltä. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Coparenting

Henkilön Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) jakama julkaisu

Kyseessä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun maailmantähdet vetäytyvät rentoutumaan Lappiin.

Suomessa Kourtney onkin seurueineen pystynyt nauttimaan lomasta hyvinkin matalalla profiililla. Hemajoittuivat upeaan Arctic Tree House -hotelliin, joka julkaisi omassa Instagram storyssaan kuvakaappauksen Kourtneyn-snapchat-videosta.

Näin ollen tieto Kourtneyn olinpaikasta levisi kulovalkean tavoin. Noin 13 tuntia myöhemmin hotelli poisti julkaisunsa. 

"Matkustamme paljon yhdessä"

Sofia Richie on ikonisen laulajan Lionel Richien tytär. 20-vuotias malli julkaisi lomamatkalta yhden kuvan eilen maanantaina 8. huhtikuuta. Sofia tosin ilmoitti olevansa Pohjoisnavalla, mikä ei maantieteellisesti aivan pidä paikkansa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The North Pole 💌

Henkilön Sofia Richie (@sofiarichie) jakama julkaisu

Joku voisi pitää outona, että ex-pari matkustaa yhdessä uusien puolisoiden kanssa, mutta Sofian mielestä se on todella positiivinen asia. 

- Matkustamme usein yhdessä ja mielestäni se on todella hyvä viesti näyttää muillekin ihmisille, Sofia kertoi taannoin Today Show’ssa. 
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »