Helena Ahti-Hallberg

Selviytyjät-avausjaksossa harvinainen näky: Uskomattoman uhkea Helena Ahti-Hallberg kirmaa bikineissä vedestä, aiheutti villit aplodit lehdistönäytöksessä – video!

30.01.2018 17:02

Aina viimeisen päälle tyylikäs ja käytökseltään arvokas. Eleganttinen kaunotar, jonka huolitellut hiukset ja tarkkaan valittu huulipuna sopivat poikkeuksetta täydellisesti istuvaan iltapukuun.

Tanssinopettaja Helena Ahti-Hallberg on totuttu näkemään julkisuudessa tyylilleen uskollisena. Pian näyttävä nainen nähdään kuitenkin täysin erilaisena, kun Selviytyjät Suomi alkaa tulevana sunnuntaina Nelosella: meikittä ja likaisena.

Iltapuvutkin ovat vaihtuneet trooppiseen viidakkoon paremmin sopivaan vaatetukseen.

Lue myös: Hyi ällötys! Helena-Ahti Hallberg oli tehdä katastrofaalisen virheen Selviytyjät-sarjassa!

– On totta, etten ole julkisuudessa esiintynyt lainkaan ilman meikkejä ja eleganttia vaatetusta. Filippiineillä olimme käytännössä koko ajan likaisia, Helena naurahti Seiskalle sarjan lehdistötilaisuudessa.

– Palasin reissusta samalla t-paidalla, millä sinne lähdinkin. Kyllä siellä välillä tuli shampoota ikävä.

LUE MYÖS: Selviytyjät Suomi -sarja käyntiin rytinällä: Heti kieroilua ja liittoumien rakentamista!

Helena Ahti-Hallberg.

Klassiselle kaunottarelle ei ollut kuitenkaan temppu eikä mikään piehtaroida luonnollisessa lookissa ja luonnon armoilla paratiisisaarella.

Lue myös: Janni Hussi avautuu hygieniasta Selviytyjät-kuvauksissa!

– Lähdin sinne sillä mielellä, että suurin osa maailman ihmisistä elää sellaisissa olosuhteissa päivästä toiseen. Joten jos muutkin selviävät, niin miksemme sitten mekin, Helena sanoi.

– Sitä paitsi me olimme sentään onnellisia, kun meillä oli aina saatavilla puhdasta juomavettä.

Selviytyjät Suomi

Kaikesta huolimatta reissu oli rankka. Luonnonkauneuden ja kuumuuden vastapainoksi kilpailijoita piiskasivat jääkylmät, jopa usean vuorokauden yhtämittaiset sateet. Niukka ravinto ja rankat tehtävät jättivät jälkensä.

– Laskimme päivittäin, montako mustelmaa ja haavaa päivän kisoista oli tullut. Ehdottomasti once in a lifetime -kokemus.

Lue myös: Kalle Palander koki kauhunhetkiä Selviytyjät-kuvauksissa!

Helena kuitenkin onnekseen välttyi pahemmilta loukkaantumisilta.

– Kai minulla on sitten sen verran voimakas itsesuojeluvaisto, etten mennyt liian rajusti tilanteisiin.

Selviytyjät Suomi

Ohjelman tammikuisessa lehdistönäytöksessä mediaväelle ja sarjan kilpailijoille esitettiin sarjan avausjakso. Sen jonkinlaiseksi kohokohdaksi voisi luonnehtia kohtausta, joka kirvoitti täydeltä salilta raikuvat suosionosoitukset.

Kyseisessä kohtauksessa kilpailijat suorittavat ensimmäistä tehtäväänsä, kun uhkea Helena juoksee aalloista bikineissä rannalle. Näky oli kieltämättä näyttävä, eikä se jäänyt myöskään Helenalta itseltään huomaamatta.

– Joo apua… Ai kauhea! hän nauroi Seiskan toimittajalle.

Tässä raikuvat suosionosoitukset kirvoittanut video:

– Olen aina vannonut, etten ikinä lähde mukaan yhteenkään tv-ohjelmaan, jossa täytyy olla bikinit päällä, Helena korosti Seiskan toimittajalle.

– Olen ihan oikeasti ollut vakaasti tätä mieltä ja siksi olen säännönmukaisesti kieltäytynyt kaikista ohjelmista, joissa on vaadittu pienempää asustetta.

Nyt niukkuutta on sitten luvassa senkin edestä. Miltä se näytti omaan silmääsi?

– Ihan hirveältä!

Hetkinen! Oletteko liian itsekriittinen?

– No en tiedä… Mutta olisi voinut jäädä näyttämättä, Helena nauroi.

Selviytyjät Suomi alkaen 4. helmikuuta klo 20.30 Nelosella.

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Ari Lahti, Nelonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!