fbq
Telkkari
10.05.2017 20:19
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: NELONEN MEDIA
Temptation Islandin Joonas ja Pauliina
Juonipaljastus! Temptation Islandissa järisyttävä käänne - tätä seksiaktia ei nähdä tv:ssä!
Telkkari
10.05.2017 20:19
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: NELONEN MEDIA

Ennen kuin Temptation Islandin pariskunnat pääsevät tapaamaan toisensa, on torstaina nähtävässä jaksossa aika viimeisen iltanuotion. Videot aiheuttavat jälleen surua ja kuumentuneita tunteita.

Iltanuotiovideo on erityisen kova paikka Joonakselle, joka todella toivoo lähtevänsä saarelta yhdessä avovaimonsa Pauliinan kanssa. Tilanne saattaa muuttua, sillä videolla kuullaan ikävä paljastus Artulta, joka on pidempään viihtynyt tiiviisti Pauliinan kanssa päivään ja aikaan katsomatta.

Temptation Islandin Arttu

- Kai meillä on jonkinlainen lomaromanssi, miksikä sitä nyt voisi sanoa, Arttu aloittaa.

- Pauliinan kanssa on tuolla iltabileissä mennyt aika pitkälle noi… Arttu lopettaa lauseensa kesken ja heiluttelee sormiaan kameralle.

- En tiedä, en pääse Pauliinan pään sisään niin en osaa ajatella, että haluaako Pauliina tehdä sen tietoisesti pois kameroilta vai ei. En mä tiedä, se oli jokin päähänpisto mennä tonne… Rajoja ollaan rikottu, enkä haluaisi käyttää mitään kettu kävi kolossa -juttua vai miten se meni… Arttu jatkaa viitaten hänen ja Pauliinan väliseen intiimiin kanssakäymiseen.

On silminnähden selvää, että videon sisältö murskaa Joonaksen sydämen.

- Noh, Pauliinan äiti veikkasi ihan oikein, että Pauliina tulee täällä panemaan jotakin ja niin kai siinä sitten kävi. Onnittelut vaan äidille, että tiesi, mitä tytär on.

Temptation Island Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin Nelosella kello 21 ja 22!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »